ΥΓΕΙΑ
VIANEX
SMOKER LAND

Χαλκίδα: Με συνθήματα και πανό περίμεναν ξανά οι συνδικαλιστές τον Ανδρέα Ξανθό μετά τα εγκαίνια δύο Τοπικών Μονάδων Υγείας (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Στη Χαλκίδα βρέθηκε την Πέμπτη (12-07-2018) ο Υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός για να εγκαινιάσει δύο Μονάδες Υγείας (ΤΟΜΥ) σε Βασιλικό και Δροσιά (δείτε ΕΔΩ)...

Μετά τα εγκαίνια, ο υπουργός μετέβη σε κεντρικό ξενοδοχείο της Χαλκίδας για να παραβρεθεί σε εκδήλωση της Διοίκησης του Νοσοκομείου Χαλκίδας, όπου έξω από το κτίριο τον περίμενε μικρή μερίδα συνδικαλιστών του ΓΝΧ, οι οποίοι, όπως και πέρυσι, υποδέχτηκαν τον υπουργό με συνθήματα και πανό. 
Μάλιστα, ο Ανδρέας Ξανθός ζήτησε από τον πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Χαλκίδας να έρθει στην εκδήλωση για να συζητήσουν, ωστόσο ο Γιάννης Αγγελάτος αρνήθηκε λέγοντας «δεν θα έρθω να σας νομιμοποιήσω», ενώ έκανε λόγο για «πανηγυράκι».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Χαλκίδα: Αναποδογύρισε αυτοκίνητο σε τροχαίο - Γερό «μπαμ» στη συμβολή των οδών Μεγασθένους και Ληλαντίων! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Σφοδρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 18:30 το απόγευμα της Πέμπτης (20-09-2018) στη συμβολή των οδών Μεγασθένους και Ληλαντίων, σε ένα ...