Χαλκίδα: Συναυλία με Στέλιο Διονυσίου και Χάρη Βαρθακούρη διοργανώνει το Επιμελητήριο Εύβοιας | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Συναυλία με Στέλιο Διονυσίου και Χάρη Βαρθακούρη διοργανώνει το Επιμελητήριο Εύβοιας

Διοργανώνει και συναυλίες η Βούλα Αγιοστρατίτη με δημόσιο χρήμα - Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Επιμελητηρίου Εύβοιας:

«Το Επιμελητήριο Εύβοιας με την συνεργασία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, του ΔΟΑΠΕΧ, της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Εύβοιας και του Εμπορικού Συλλόγου Χαλκίδας, διοργανώνει στις 26 & 27 Ιουλίου την 4η Γιορτή Γαστρονομίας, διασκέδασης και εμπορίου ‘Γευτείτε Εύβοια’.

Η 4η Γιορτή Γαστρονομίας ‘Γευτείτε Εύβοια’ φιλοδοξεί να αποτελέσει βήμα πολυμορφικής προβολής του τόπου μας. 

Για δυο μέρες η πόλη της Χαλκίδας θα προσφέρει ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων που θα λάβουν χώρα στο εμπορικό της κέντρο, αρχής γενομένης από την οδό Βουδούρη και Κριεζώτου, στον άξονα Κριεζώτου και Ερμού και στην οδό Αβάντων.

Θα διοργανωθούν με ελεύθερη είσοδο:

Εκδήλωση Ευβοϊκής Γαστρονομίας με την Master Grill Chef Μυρσίνη Λαμπράκη και μια Μεγάλη Συναυλία με τον Στέλιο Διονυσίου και τον Χάρη Βαρθακούρη στη Πλατεία Αγοράς, στις 26/7 και ώρα 20:30 το βράδυ.

Επίσης, Έκθεση ευβοϊκών προϊόντων, πολλά μουσικά δρώμενα, παραδοσιακά συγκροτήματα, παραδοσιακοί και σύγχρονοι χοροί, μουσικά stage με dj. 


Για δυο μέρες, η πόλη της Χαλκίδας θα φορέσει τα γιορτινά της. Θα γιορτάσουμε θα γευτούμε και θα απολαύουμε τοπικές λιχουδιές και γεύσεις, με πολλά κεράσματα.

Με τη συμμετοχή των εμπορικών καταστημάτων που θα παραμείνουν ανοικτά ως αργά το βράδυ και με ξεχωριστές προσφορές για το κοινό».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA