Γνωστή χορεύτρια δάγκωσε αστυνομικό σε ξενοδοχείο | EviaZoom.gr - Εύβοια News
ΥΔΑΤΟΡ
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Γνωστή χορεύτρια δάγκωσε αστυνομικό σε ξενοδοχείο

Η πασίγνωστη και όμορφη χορεύτρια βρέθηκε στην περιοχή ως guest σε εκδήλωση καταστήματος της πόλης...

Η καλλιτέχνις εντυπωσίασε τους θαμώνες με τις χορευτικές της ικανότητες και το βράδυ κύλησε μοναδικά. Η επίσκεψή της ωστόσο στον δημοφιλή τουριστικό προορισμό πήρε απροσδόκητη τροπή στο ξενοδοχείο όπου διέμενε, το επόμενο πρωινό…

Σύμφωνα με το epirus-tv-news, η ταλαντούχα χορεύτρια αρνούνταν πεισματικά να κάνει check out ως όφειλε στις 12.00 το μεσημέρι, δεν απαντούσε στις τηλεφωνικές κλήσεις των ξενοδόχων ενώ αρνούνταν να ανοίξει την πόρτα του δωματίου της. Έτσι η διεύθυνση του ξενοδοχείου, μη βρίσκοντας άλλη λύση αναγκάστηκε να καλέσει την Αστυνομία.

Η πασίγνωστη χορεύτρια ανοίγοντας την πόρτα του δωματίου της στους αστυνομικούς, τους επιτέθηκε δαγκώνοντας έναν εξ αυτών κατά την προσπάθειά τους να την ελέγξουν. 

Η συνέχεια δόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα όπου οδηγήθηκε η νεαρή, ενώ σε έρευνα που έγινε στο δωμάτιό της εντοπίστηκε μικροποσότητα χασίς. 

Σημειώνεται πάντως ότι δεν έχει γίνει γνωστή εως τώρα η εκδοχή της χορεύτριας ως προς τα αίτια που την οδήγησαν να δαγκώσει τον αστυνομικό και κάτω από ποιες συνθήκες έγινε το φερόμενο περιστατικό.

Πληροφορίες: epirus-tv-news

Αποκάλυψη - Ερέτρια: Χειροπέδες σε 51χρονο δάσκαλο δημοτικού σχολείου που είχε ερωτική σχέση με 14χρονη μαθήτρια!

Σοκ προκαλεί το συμβάν με φερόμενο δράστη έναν 51χρονο δάσκαλο από την Αμάρυνθο που υπηρετεί σε δημοτικό σχολείο της Ερέτριας, ενώ για το...

Βίντεο - Ρεπορτάζ