Γυμνό Αμαρύνθου: Άφαντοι και ασύλληπτοι οι καλλιεργητές της φυτείας κάνναβης που εντόπισαν οι αστυνομικοί - Τι ειπώθηκε στην ενθουσιώδη παρουσίαση της ΕΛ.ΑΣ (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Γυμνό Αμαρύνθου: Άφαντοι και ασύλληπτοι οι καλλιεργητές της φυτείας κάνναβης που εντόπισαν οι αστυνομικοί - Τι ειπώθηκε στην ενθουσιώδη παρουσίαση της ΕΛ.ΑΣ (ΦΩΤΟ)

Λίγες ώρες μετά το «ξήλωμα» του Αρχηγού της Αστυνομίας για τα τραγικά λάθη στη φονική πυρκαγιά της Ανατολικής Αττικής, παρουσιάστηκε σε ενθουσιώδη συνέντευξη Τύπου της ΕΛ.ΑΣ, η υπόθεση εξιχνίασης φυτείας κάνναβης στο Γυμνό Αμαρύνθου...

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών Χαλκίδας, με τη συνδρομή αστυνομικών της Δ’ Ο.Π.Κ.Ε. του Αστυνομικού Τμήματος Αλιβερίου και της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας εντόπισαν στην ανωτέρω περιοχή περιφραγμένο οικόπεδο, έκτασης περίπου 10 στρεμμάτων, εντός του οποίου υπήρχαν 10 ειδικά διαμορφωμένα θερμοκήπια, τύπου «ΤΟΛ», έκτασης 300 τ.μ. περίπου το καθένα.

Η αστυνομία θεωρεί πως δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι πρόκειται για νόμιμη καλλιέργεια κάνναβης και τονίζει πως σε πέντε από τα προαναφερόμενα θερμοκήπια, βρέθηκαν, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 753 δενδρύλλια κάνναβης, μετά πλήρους ριζικού συστήματος, ύψους έως και 1,90 μέτρων, τα οποία διέθεταν χειροκίνητο σύστημα ποτίσματος, αποτελούμενο από σωλήνες νερού με σταλάκτες, συνολικού μήκους 1.100 μέτρων.
Στα υπόλοιπα πέντε θερμοκήπια, εντοπίστηκαν εμφανή ίχνη καλλιέργειας αντίστοιχου περίπου αριθμού δενδρυλλίων κάνναβης, τα οποία διαπιστώθηκε ότι είχαν προσφάτως εκριζωθεί. 
Ωστόσο όπως ανέφερε και η ΕΛ.ΑΣ, δεν υπάρχουν εως τώρα συλλήψεις και αναζητείται ένας 56χρονος ημεδαπός, καθώς και τέσσερις αλλοδαποί συνεργοί του, που είχαν αναλάβει την φύλαξη και φροντίδα των δενδρυλλίων κάνναβης, σύμφωνα με τα λεγόμενα της Αστυνομίας.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA