Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθηνών – Κορίνθου μέχρι τα Χριστούγεννα | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθηνών – Κορίνθου μέχρι τα Χριστούγεννα

Λόγω εκτέλεσης εργασιών κατασκευής ισόπεδου κυκλικού κόμβου, από 25-8-2018 έως 20-12-2018 και καθ' όλη τη διάρκεια του 24ώρου, θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών - Κορίνθου, περιοχής Δήμων Μάνδρας/Ειδυλλίας και Ελευσίνας:

Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λ.Ε.Α., στο τμήμα από τη χ/θ 26,450 έως τη χ/θ 26,200, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

Κατά την ανωτέρω διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται κανονικά μέσω της ανώνυμης οδού σύνδεσης του νότιου παράπλευρου με την Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου περί τη χ/θ 25,750 αυτής.

Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων σε τμήματα του αριστερού παράπλευρου, μεταξύ των χ/θ 25,750 και 26,500, καθώς και των χ/θ 26,200 και 26,500, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

Κατά την ανωτέρω διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από το εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος μεγίστου πλάτους 4,5μ.

«Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση», αναφέρεται σε ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA