ΗΡΩΝ
VIANEX
SMOKER LAND

Νατάσα Βαρελά: Ερωτηματικά για τον ξαφνικό θάνατο της δημοσιογράφου από διάτρηση στομάχου!

Η Νατάσα Βαρελά, το γλυκό και όμορφο κορίτσι που εργαζόταν μπροστά και πίσω από τις κάμερες, δεν είναι πια ανάμεσά μας...


Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso, τις τελευταίες μέρες η ίδια φαίνεται ότι αντιμετώπιζε κάποιες στομαχικές διαταραχές στις οποίες ούτε η ίδια ούτε και οι γονείς της έδωσαν ιδιαίτερη σημασία.

Τα ξημερώματα της Κυριακή, περίπου στις 3, η Νατάσα Βαρελά αισθάνθηκε αδιαθεσία. Ανέβασε πυρετό και οι πόνοι στο στομάχι έγιναν αφόρητοι. Οι γονείς της την μετέφεραν άμεσα στο νοσοκομείο σε άσχημη κατάσταση.

Περίπου δύο ώρες αργότερα, οι γιατροί τους ανακοίνωσαν το θλιβερό μαντάτο. Όπως είπαν στον πατέρα της, η Νατάσα Βαρελά είχε διάτρηση στομάχου και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν δεν μπόρεσαν να την κρατήσουν στη ζωή. Τα γαλάζια μάτια της έκλεισαν για πάντα.

Ωστόσο, προβληματισμό προκαλεί το γεγονός ότι η Νατάσα δεν είχε κάποιο πρόβλημα υγείας και είναι περίεργο πώς έπαθε ξαφνικά διάτρηση.

Πληροφορίες: zappit.gr

Εύβοια: Σάλος με την υπόθεση διάρρηξης στο σπίτι του επιχειρηματία! Το αποκλειστικό ρεπορτάζ και οι αποκαλύψεις του EviaZoom.gr στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 (ΒΙΝΤΕΟ)

Πανελλήνιο σάλο έχει προκαλέσει μία ακόμη αποκάλυψη του Evia Zoom .gr...  Στα πρώτα θέματα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 μ...