Την ώρα που στην Εύβοια δεν γίνεται τίποτα: Στη Φθιώτιδα ο Εισαγγελέας ξηλώνει ομπρέλες και ξαπλώστρες από τις παραλίες! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Την ώρα που στην Εύβοια δεν γίνεται τίποτα: Στη Φθιώτιδα ο Εισαγγελέας ξηλώνει ομπρέλες και ξαπλώστρες από τις παραλίες!

«Επιχειρήσεις» εξελίσσονται με σκαπτικά μηχανήματα και φορτηγά στο μεγαλύτερο μέρος του παραλιακού μετώπου της Φθιώτιδας, έπειτα από εισαγγελική εντολή από τον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Λαμίας, τον Χάρη Λακαφώση,την ώρα που στην Εύβοια δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα...

Είναι χαρακτηριστικό ότι σε ιδιαίτερα τουριστικές περιοχές, όπως είναι τα Καμμένα Βούρλα, το Ασπρονέρι, ο 'Αγιος Κωνσταντίνος, η Στυλίδα, οι Ράχες και η Αγία Μαρίνα που είναι και τόποι παραθεριστικής κατοικίας είχε καταληφθεί ένα μεγάλο μέρος της παραλίας με μόνιμες εγκαταστάσεις τις οποίες συνεχίζουν να ξηλώνουν και να απομακρύνουν τα συνεργεία που συγκροτούνται για κάθε περιοχή.

Παράλληλα, με την πρώτη απομάκρυνσή τους εξελίσσεται και ένας ασφυκτικός έλεγχος να μην εγκατασταθούν εκ νέου, καθώς απειλούνται υψηλότατα πρόστιμα για αυτούς που αυθαίρετα καταλαμβάνουν με μόνιμες εγκαταστάσεις χώρους στις παραλίες.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA