ΠΛΑΙΣΙΟ
VIANEX
SMOKER LAND

Το Επιμελητήριο Εύβοιας έκρινε σκόπιμο να ποστάρει στο facebook ότι βοήθησε με είδη πρώτης ανάγκης τους πληγέντες της φωτιάς (ΦΩΤΟ)

«Ένα μπράβο σε όλους εκείνους που κινητοποιήθηκαν και δεν μας το πόσταραν»: Αυτό είναι το σχόλιο που κυριαρχεί τις τελευταίες μέρες, βλέποντας αρκετούς επιχειρηματίες αλλά και φορείς να κάνουν το αντίθετο και να αυτοδιαφημίζονται ότι βοηθούν τους πληγέντες της φωτιάς...

Ανάμεσα σε αυτούς που αυτοδιαφημίζονται ότι βοήθησαν τους πληγέντες είναι και οι υπεύθυνοι του Επιμελητηρίου Εύβοιας, οι οποίοι έκριναν σκόπιμο να εκδώσουν ανακοίνωση και να ποστάρουν στο facebook ότι μάζεψαν είδη πρώτης ανάγκης, τονίζοντας ότι στηρίζουν έμπρακτα τους πληγέντες των πυρκαγιών της Αττικής.

Το επίμαχο post του Επιμελητηρίου Εύβοιας:

«Ένα μπράβο και σε όλους εκείνους που προβληματίστηκαν, στενοχωρήθηκαν, βοήθησαν, κινητοποιήθηκαν και δεν μας το πόσταραν», έγραψε εύστοχα πριν λίγες μέρες η παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη, καθώς δεκάδες αφανείς εθελοντές και όχι μόνο βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή, χωρίς να το δημοσιεύσουν, στο πλευρό των πυρόπληκτων».

Χαλκίδα: 48χρονος πήρε την καραμπίνα και πυροβόλησε δύο σκυλιά έξω από σχολείο! (ΦΩΤΟ)

Το απίστευτο συμβάν σημειώθηκε στις 15:30 το μεσημέρι του Σαββάτου (17-11-2018) έξω από το 12ο Δημοτικό σχολείο Χαλκίδας, όπου από καθαρή...