Χωρίς πανηγυρισμούς ανακοινώνει η κυβέρνηση την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια - Έρχεται ανασχηματισμός! (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Χωρίς πανηγυρισμούς ανακοινώνει η κυβέρνηση την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια - Έρχεται ανασχηματισμός! (ΒΙΝΤΕΟ)

Χωρίς πανηγυρισμούς θα ανακοινωθεί η έξοδος της χώρας από τα 8ετή μνημόνια...

Το πρώτο βήμα της μεταμνημονιακής εποχής θα είναι η δήλωση του πρωθυπουργού, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν ιδιαίτερες εκδηλώσεις και πανηγυρισμοί.

Ο επικείμενος ανασχηματισμός πριν από την ΔΕΘ, αποτελεί το δεύτερο βήμα για τον πρωθυπουργό που φαίνεται ότι θα ανέβει στη συμπρωτεύουσα με νέα κυβέρνηση.

«Δεν πανηγυρίζουμε όσο θα έπρεπε την επιτυχία ότι διαπραγματευτήκαμε ένα σαφώς ηπιότερο πρόγραμμα. Η οικονομική κατάσταση των πολιτών δεν μπορεί να επιστρέψει στα επίπεδα του 2009, της επίπλαστης ευμάρειας με δανεικά», τονίζει μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ ΜΠΕ ο διευθυντής του Οικονομικού Γραφείου του πρωθυπουργού, Γιώργος Τσίπρας.

Όπως δήλωσε στην εφημερίδα ΑΥΓΗ ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης: «Έχει υπάρξει η σαφής προδιάθεση για το ποιες πολιτικές θα οριοθετήσουν το προοδευτικό πρόγραμμα εξόδου με κοινωνικό πρόσημο και αντινεοφιλελεύθερα χαρακτηριστικά. Σε αντιπαράθεση με τις εξαγγελίες και την κριτική της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που οριοθετούν ακριβώς το συντηρητικό και νεοφιλελεύθερο πρόγραμμα για τη μεταμνημονιακή Ελλάδα».
 
ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA