Υπό έλεγχο η φωτιά στο Κοντοδεσπότι: «Στάχτη» τουλάχιστον 12.000 στρέμματα - Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ από την εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλοκαίρι Μαζί»! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Υπό έλεγχο η φωτιά στο Κοντοδεσπότι: «Στάχτη» τουλάχιστον 12.000 στρέμματα - Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ από την εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλοκαίρι Μαζί»!

Στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλοκαίρι Μαζί», μίλησε το πρωί της Δευτέρας (13-08-2018) ο δημοσιογράφος Μιχάλης Τσοκάνης, ο οποίος έδωσε το ρεπορτάζ για την μεγάλη πυρκαγιά στο Κοντοδεσπότι... 

Η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Κυριακής (12-08-2018) (δείτε ΕΔΩ), τέθηκε υπό έλεγχο νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας (13-08-2018) και δεν υπάρχουν πλέον ενεργά μέτωπα φωτιάς στη περιοχή. 

Με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν ρίψεις νερού από αέρος με ελικόπτερα και αεροσκάφη. 

ΒΙΝΤΕΟ

Επίσης άνοιξε και ο δρόμος από και προς τη Βόρεια Εύβοια, για την οποία χθες και μέχρι το πρωί της Δευτέρας (13-08-2018) είχε κλείσει για λόγους ασφαλείας.

Στη μάχη κατάσβεσης της φωτιάς συμμετείχαν τουλάχιστον 186 πυροσβέστες με 62 οχήματα.


Μπορεί το σημείο να μην ευνοεί το έργο των πυροσβεστών, ωστόσο η μείωση της έντασης των ανέμων στο σημείο ήταν καθοριστική στη μάχη με τις φλόγες. 

Παράλληλα υπολογίζεται ότι η φωτιά έκαψε γύρω στα 12.000 στρέμματα δασικής έκτασης, ενώ σημειώνεται επίσης ότι ο Δήμος Διρφύων - Μεσσαπίων κηρύχθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Μάχη με τις φλόγες στο Κοντοδεσπότι - Κάηκε σπίτι! Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ από το δελτίο ειδήσεων του STAR

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο Δήμος Διρφύων - Μεσσαπίων! - Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ από το δελτίο ειδήσεων του EPSILON

Η στιγμή της εκκένωσης στο Κοντοδεσπότι και οι αγωνιώδεις διάλογοι των Πυροσβεστών - Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ από το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1

Εύβοια: Μεγάλη φωτιά στο Κοντοδεσπότι - Εκκενώνονται χωριά - Μια «ανάσα» από τα σπίτια οι φλόγες! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA