Αίσιο τέλος: Βρέθηκε σώος ο 65χρονος που εξαφανίστηκε στη Χαλκίδα! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Αίσιο τέλος: Βρέθηκε σώος ο 65χρονος που εξαφανίστηκε στη Χαλκίδα!

Αίσιο τέλος είχε η εξαφάνιση του 65χρονου Θανάση Δρογκίδη που αγνοείτο από το πρωϊ της Τρίτης (28-08-2018) από την ανοιχτή δομή φιλοξενίας – Ξενώνας Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης «ΕΠΑΨΥ» στη Χαλκίδα...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 65χρονος παρουσιάστηκε μόνος του σήμερα (04-09-2018) στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας στην Αθήνα.

Όπως είπε μάλιστα στους αστυνομικούς μόλις είδε την αφίσα του Silver Alert μετέβη στο αστυνομικό τμήμα για να δηλώσει πως είναι καλά.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Θανάσης Δρογκίδης βρίσκεται και πάλι σε ασφαλές περιβάλλον, ενώ δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια της εξαφάνισης του. 

Όπως είχε αναφέρει το EviaZoom.gr (δείτε ΕΔΩ αναλυτικά), ο 65χρονος φιλοξενείται εδώ και δύο μήνες στη δομή φιλοξενίας – Ξενώνα Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης «ΕΠΑΨΥ» στη Χαλκίδα

Το πρωινό της 28ης Αυγούστου ο 65χρονος έφυγε ενημερώνοντας τους υπεύθυνους ότι θα πήγαινε σε κοντινό υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς για προσωπική του δουλειά. Μάλιστα, διευκρίνισε ότι θα επέστρεφε γρήγορα καθώς ο καιρός ήταν βροχερός.

Για την εξαφάνισή του είχε σημάνει Silver Alert.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA