Απόδραση κρατούμενου από Αστυνομικό Τμήμα - Εντοπίστηκε μέσα σε λεωφορείο! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Απόδραση κρατούμενου από Αστυνομικό Τμήμα - Εντοπίστηκε μέσα σε λεωφορείο!

Πόρτα-πόρτα, δρόμο δρόμο, στη περιοχή γύρω από το Αστυνομικό Τμήμα Ελληνικού αναζητούσαν οι αστυνομικοί έναν κρατούμενο, ο οποίος απέδρασε κυριολεκτικά μέσα από τα χέρια τους...

Η απόδραση του κρατούμενου έγινε την ώρα της δακτυλοσκόπησης, της λήψης δηλαδή των δακτυλικών του αποτυπωμάτων κι είναι χαρακτηριστικό ότι στα δάχτυλα του είχε μελάνι.

Ακόμη, όπως αναφέρουν οι αστυνομικοί, ο άνδρας, ο οποίος είναι ΡΟΜΑ, που συνελήφθη το πρωί για κλοπές, ήταν ημίγυμνος την στιγμή της απόδρασης, καθώς δεν φορούσε μπλούζα.

Ο άνδρας εκμεταλλεύτηκε την στιγμή της λήψης των δακτυλικών αποτυπωμάτων, κατά την οποία δεν φορούσε χειροπέδες, άρχισε να σπρώχνει και να φωνάζει στους αστυνομικούς, προκαλώντας αναστάτωση.

Κατόρθωσε να φύγει μέσα από τα χέρια τους, να ανέβει προς την ταράτσα του κτιρίου του Α.Τ. Ελληνικού και να κατέβει ξανά τα σκαλιά, πριν τελικώς το «σκάσει».

Αμέσως δόθηκε σήμα μέσω ασυρμάτου και έσπευσαν στη περιοχή δεκάδες άνδρες της ΕΛ.ΑΣ, οι οποίοι με μηχανές και αυτοκίνητα «χτένισαν» την γύρω περιοχή, προσπαθώντας να εντοπίσουν ίχνη του.

Τελικά ο δραπέτης εντοπίστηκε μέσα σε λεωφορείο που εκτελούσε δρομολόγιο επί της οδού, Σοφίας Βέμπο.

Οι αστυνομικοί σταμάτησαν το όχημα και προχώρησαν στην σύλληψη του. 

Πληροφορίες: ANT1

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA