Αυτά είναι τα τρία άτομα που κατηγορούνται ότι εξαπατούσαν ηλικιωμένους σε Εύβοια, Φθιώτιδα και Ευρυτανία (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Αυτά είναι τα τρία άτομα που κατηγορούνται ότι εξαπατούσαν ηλικιωμένους σε Εύβοια, Φθιώτιδα και Ευρυτανία (ΦΩΤΟ)

Στη δημοσιότητα δόθηκαν, έπειτα από σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ευρυτανίας, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τριών ατόμων που συνελήφθησαν πριν από 15 ημέρες και κατηγορούνται για διάπραξη ληστείας, με τη μέθοδο της απάτης, καθώς και άλλων απατών σε βάρος ηλικιωμένων, σε περιοχές της Εύβοιας, Φθιώτιδας και Ευρυτανίας...

Πριν από 15 περίπου ημέρες συνελήφθησαν στο Καρπενήσι για απάτη σε βάρος 82χρονης. 

Συγκεκριμένα η γυναίκα παρίστανε τη λογίστρια και ο ένας από τους δύο άνδρες τον εφοριακό λέγοντας ότι έχει να λαμβάνει επιστροφή από την εφορία, αφού πρώτα πληρώσει ένα μικρό παράβολο. Κατάφεραν και της απέσπασαν 20.000 ευρώ και πολλά κοσμήματα, ωστόσο αστυνομικοί της περιοχής κατάφεραν και τους συνέλαβαν.

Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Ευρυτανίας, για τα αδικήματα της ληστείας κατά συναυτουργία και της απόπειρας απάτης κατά συναυτουργία.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, η οποία έχει ισχύ έως την 20-01-2019, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και ιδιαίτερα των ευάλωτων και ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων, καθώς και στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 2237-0-21107, 2237-0-89177 & 2237-0-89167, του Τμήματος Ασφαλείας Καρπενησίου, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.

Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Πρόκειται για τους:

• ΘΕΟΔΩΡΟΥ Ιωάννη του Δημητρίου και της Μαρίνας, γεν. 01-02-1984 στην Αθήνα

ΠΑΪΤΕΡΗ Μαρία – Ασημίνα του Αλεξάνδρου και της Καλλιρρόης, γεν. 01-11-1981 στην Αθήνα

ΣΙΣΚΟ Ανδρέα του Γρηγορίου και της Κωνσταντίας, γεν. 17-04-1964 στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA