Αυτός είναι ο φαρμακοποιός που εκτελέστηκε έξω από το σπίτι του! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Αυτός είναι ο φαρμακοποιός που εκτελέστηκε έξω από το σπίτι του! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τη δολοφονία του 57χρονου φαρμακοποιού που σημειώθηκε λίγο μετά τις 9:30 το πρωί του Σαββάτου (08-09-2018) έξω από το σπίτι του, στο Νέο Ψυχικό...

Οι αξιωματικοί της Διεύθυνσης Ανθρωποκτονιών Αττικής αναζητούν το κίνητρο του εκτελεστή που δολοφόνησε τον 57χρονο άντρα την ώρα που έβγαινε με το αυτοκίνητό του, μία μαύρη Μερσεντές, από το πάρκινγκ του σπιτιού του.

Ο άντρας πλησίασε τον φαρμακοποιό, ο οποίος ακινητοποίησε το όχημα του και κατέβασε το παράθυρο. Λίγα δευτερόλεπτα μετά ο άγνωστος άρχισε να πυροβολεί.  

Κάλυκες δεν βρέθηκαν, γεγονός που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ο εκτελεστής, είτε χρησιμοποίησε περίστροφο που δεν τους αποβάλλει, είτε τους μάζεψε προκειμένου να μην αφήσει κανένα ίχνος πίσω του. 
Την ίδια ώρα η οικογένειά του υποστηρίζει πως ο 57χρονος , πατέρας δυο ενηλίκων παιδιών, δεν δεχόταν απειλές για τη ζωή του και ούτε ο ίδιος τους είχε αναφέρει κάποιο ανησυχητικό περιστατικό. 
Παρ' όλα αυτά, όλα δείχνουν πως πίσω από την εκτέλεση κρύβονται προσωπικές διαφορές που ακόμη δεν μπορούν να προσδιοριστούν.

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA