Νεκρός ο 38χρονος γιος του Υφυπουργού Γιώργου Δημαρά - Έπεσε από τρίτο όροφο μεζονέτας στην Πεντέλη! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Νεκρός ο 38χρονος γιος του Υφυπουργού Γιώργου Δημαρά - Έπεσε από τρίτο όροφο μεζονέτας στην Πεντέλη!

Τραγωδία για την οικογένεια του Υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργου Δημαρά, ο οποίος θρηνεί τον χαμό του 38χρονου γιου του...

Ο άνδρας έχασε την ζωή του μετά από πτώση, από τον τρίτο όροφο μεζονέτας, στην Πεντέλη, τα ξημερώματα της Παρασκευής (07-09-2018).

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 38χρονος διέμενε μαζί με τον πατέρα του και την υπόλοιπη οικογένεια, στην Πεντέλη.
 
Έρευνα για τα αίτια της τραγωδίας που βιώνει η οικογένεια του κυβερνητικού στελέχους διεξάγει η Αστυνομία, προκειμένου να εξακριβωθεί αν η πτώση στο κενό είναι αποτέλεσμα δυστυχήματος ή αν σκοπίμως ο άνδρας θέλησε να δώσει τέλος στην ζωή του.

Αστυνομικές πηγές αποφεύγουν να προσδιορίσουν με ακρίβεια από τι προκλήθηκε η πτώση του άνδρα

Κάποιες πηγές από τις πρώτες στιγμές που έγινε γνωστό το τραγικό συμβάν έσπευσαν να προεξοφλήσουν ότι πρόκειται για δυστύχημα. 
 
Ωστόσο, την ίδια στιγμή, η αστυνομία απέφευγε να το επιβεβαιώσει. Σε κάθε περίπτωση αυτήν την ώρα διερευνώνται τα αίτια της πτώσης του 38χρονου.

Άλλες πηγές σημειώνουν πως ο άνδρας φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, ενώ διερευνάται αν είχε νοσηλευθεί κατά το παρελθόν.

Τα συλλυπητήριά τους για την τραγική απώλεια του γιου του εκφράζουν συνάδελφοι του Υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA