ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
ΠΑΣ ΓΥΡΕΥΟΝΤΑΣ
SMOKER LAND

Ο «Ζορμπάς» θα χορέψει και την Εύβοια - Δείτε πότε θα μας επισκεφτεί ο μεσογειακός κυκλώνας! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε ρυθμούς «Ζορμπά» θα χορέψει και η Εύβοια τις επόμενες ώρες...

Όπως ανέφερε ο μετεωρολόγος Τάσος Αρνιακός, ο μεσογειακός κυκλώνας με την ονομασία «Ζορμπάς» θα κάνει την εμφάνιση του το μεσημέρι του Σαββάτου (29-09-2018) στο ακρωτήριο Ταίναρο, ενώ από το βράδυ θα προχωρήσει στο Μυρτώο Πέλαγος, εκεί κοντά στη Μήλο.

Το πρωί της Κυριακής (30-09-2018) θα «ανέβει» στις Κυκλάδες, κοντά στη Σύρο δηλαδή, και μετά στην Εύβοια, στις Σποράδες και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Το φαινόμενο από την Κυριακή το απόγευμα θα αρχίζει να εξασθενεί καθώς θα πηγαίνει προς την Τουρκία.

«Όσο ο κυκλώνας Ζορμπάς θα μπαίνει στο Αιγαίο Πέλαγος θα αρχίζει να εξασθενεί καθώς βρίσκει μια ευρύτερη θαλάσσια περιοχή και τα νησιά που θα του περιορίσουν την δύναμη. Αυτό όμως δεν θα πρέπει να μας εφησυχάζει καθώς οι άνεμοι θα είναι θυελλώδεις...», τόνισε ο Τάσος Αρνιακός.

Στο δελτίο του ΑΝΤ1 μίλησε απο το Λος Άντζελες και ο καθηγητής φυσικών καταστροφών του Πολυτεχνείου Κρήτης, Κώστας Συνολάκης. 

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Από θαύμα γλίτωσε ο οδηγός: Τούμπαρε αυτοκίνητο στο δρόμο Χαλκίδας - Σχηματαρίου! (ΦΩΤΟ)

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 11:30 το πρωί της Πέμπτης (06-12-2018) στο δρόμο Χαλκίδας - Σχηματαρίου, 500 μέτρα πριν τα ναυπη...