Πολύνεκρο τροχαίο: «Έσβησαν» στην άσφαλτο τρία νέα παιδιά! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Πολύνεκρο τροχαίο: «Έσβησαν» στην άσφαλτο τρία νέα παιδιά! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πολύνεκρο τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (07-09-2018) στο 2ο χλμ του επαρχιακού δρόμου Κοζάνης -Κρόκου, καθώς τρία νέα παιδιά έχασαν την ζωή τους, ενώ δύο νοσηλεύονται στο νοσοκομείο...

Σύμφωνα με την αστυνομία, το δυστύχημα έγινε στις 01:35, όταν το ΙΧ που επέβαιναν οι νεαροί και κατευθυνόταν προς τον Κρόκο, για άγνωστο λόγο ξέφυγε από την πορεία του, χτύπησε σε μια κολώνα και ανετράπη σε διπλανό χωράφι. Από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου, στο οποίο επέβαιναν πέντε νέα παιδιά κάτω των 20 ετών, ανάμεσά τους και μια κοπέλα, ανασύρθηκαν νεκροί δύο νεαροί.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia.gr, νεκροί ανασύρθηκαν από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου ο 19χρονος Ιωάννης Γιαχνίκας και ο 17χρονος Αλέξανδρος Μαυροζούμης, ενώ λίγο αργότερα έχασε τη ζωή του μέσα στο χειρουργείο ο επίσης 17χρονος Ζήσης Δαζάνης., όλοι τους κάτοικοι Κοζάνης.

Σε κρίσιμη κατάσταση μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γ.Γεννηματάς» η 17χρονη Μάγδα Δραγατσίκα, ενώ ελαφρύτερα τραύματα έχει ο Κ. Λιάνας, επίσης 17 ετών.
 
ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA