Χαλκίδα: Καυγάς κατά τη διάρκεια τροχονομικού ελέγχου - Αστυνομικός σε πολίτη: «Εγώ πληρώνω εσένα, όχι εσύ εμένα»! (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Καυγάς κατά τη διάρκεια τροχονομικού ελέγχου - Αστυνομικός σε πολίτη: «Εγώ πληρώνω εσένα, όχι εσύ εμένα»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έντονη λεκτική αντιπαράθεση, μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών, σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (11-09-2018) ανάμεσα σε αστυνομικό και πολίτη, κατά τη διάρκεια τροχονομικού ελέγχου στο πεζόδρομο της Ερμού στο κέντρο της Χαλκίδας... 

Όπως θα δείτε στο βίντεο που έστειλε αναγνώστης του EviaZoom.gr, ένας από τους δύο αστυνομικούς, για άγνωστη αιτία απευθύνεται σε έναν πολίτη που στεκόταν κοντά στο σημείο του ελέγχου και ακούγεται να του λέει: «δεν έχω πρόβλημα να στην φέρω (σ.σ. την φορολογική δήλωση)» και ο πολίτης του απαντά: «εγώ σε πληρώνω, αυτόν που διώχνεις, αυτός σε πληρώνει», με τον αστυνομικό να ανταπαντά: «Εγώ πληρώνω εσένα, όχι εσύ εμένα...», τονίζοντας στο τέλος: «Του φέρνω και την φορολογική δήλωση δεν έχω πρόβλημα. Και αν βγάζει πιο πολλά από εμένα θα του βγάλω το καπέλο...». 

Όπως αναφέραμε, η αιτία του καυγά δεν έχει διευκρινιστεί, ωστόσο πληροφορίες κάνουν λόγο ότι η διαμάχη ξεκίνησε όταν ο πολίτης ρώτησε τον αστυνομικό αν επιτρέπεται να σταθμεύει στο πεζόδρομο το περιπολικό.

Παράλληλα, εκείνη την ώρα ένας οδηγός κατά τη διάρκεια του τροχονομικού ελέγχου δεν έχασε το χιούμορ του, λέγοντας στους παρευρισκόμενους: «Είναι φίλοι μου τα παιδιά, αφιέρωση μου γράφουν».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Υ.Γ.: Μετά απο επικοινωνία του αστυνομικού με το EviaZoom.gr, ο ίδιος ανέφερε ότι: έκοψε κλήση για παράνομο παρκάρισμα στο μηχανάκι του συγκεκριμένου πολίτη, ο οποίος στη συνέχεια άρχισε να λέει διάφορα, όπως να ρωτάει για την στάθμευση του περιπολικού, με αποτέλεσμα να εκτυλιχθεί το περιστατικό που παρακολουθήσαμε.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA