Απίστευτη καταγγελία: 26χρονη έκανε μήνυση στον σύζυγό της γιατί την εξέδιδε μέσω facebook! (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Απίστευτη καταγγελία: 26χρονη έκανε μήνυση στον σύζυγό της γιατί την εξέδιδε μέσω facebook! (ΒΙΝΤΕΟ)

Συγκλονίζει η εξομολόγηση της 26χρονης Χαράς στην εκπομπή «Μαζί σου» και την Τατιάνα Στεφανίδου... 

Ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας χρησιμοποιούσε την προσωπική σελίδα της συζύγου του, ώστε να στέλνει αιτήματα φιλίας σε «φίλους» του, όπως εκείνος υποστήριζε. 

Στην πραγματικότητα οι φερόμενοι ως «φίλοι» του συζύγου της Χαράς, ήταν «πελάτες» με τους οποίους έκλεινε ραντεβού και έπειτα συναντιόταν μαζί με την σύζυγό του Χαρά και τους ζητούσε χρήματα… Η συνέχεια τραγική… 

Το ζευγάρι πήγαινε στο σπίτι του υποτιθέμενου φίλου- πελάτη και ο άντρας ανάγκαζε την 26χρονη γυναίκα να προχωράει σε σεξουαλική επαφή με τον εκάστοτε πελάτη. 

Η ίδια εξομολογείται: » Όταν ρωτούσα τον άνδρα μου αν τους ξέρει εκείνος μου απαντούσε άκυρα πράγματα. Παρουσιαζόταν ως αδερφός μου στα ραντεβού και όχι ως άνδρας μου. 

Προσπαθούσε μεσώ της επαφής με αγνώστους ανθρώπους να βγάλει χρήματα, χρησιμοποιώντας πάντα τη δίκη μου παρουσία. Την ώρα που μιλούσε με τους πελάτες έμενα δεν με άφηνε να μιλήσω πάρα μόνο να λέω «καλησπέρα», «τι κάνετε»».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Πληροφορίες: Tlife.gr

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA