Απίστευτο: Ζωντανός βάτραχος βρέθηκε μέσα σε συσκευασμένη σαλάτα του super market «ΑΒ Βασιλόπουλος» (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Απίστευτο: Ζωντανός βάτραχος βρέθηκε μέσα σε συσκευασμένη σαλάτα του super market «ΑΒ Βασιλόπουλος» (ΦΩΤΟ)

Σοκ έπαθε καταναλωτής όταν εντόπισε τον ζωντανό βάτραχο μέσα σε συσκευασία σαλάτας της γνωστής αλυσίδας super market «ΑΒ Βασιλόπουλος»...

Η φωτογραφία τραβήχτηκε μέσα στο super market και συγκεκριμένα στο ράφι με τις συσκευασμένες σαλάτες.

Στη συνέχεια δημοσιεύτηκε στο facebook το βράδυ της Τρίτης (09-10-2018) και όπως είναι φυσικό κάνει τον γύρο του διαδικτύου, ενώ η εταιρεία επιβεβαίωσε το πρωτοφανές περιστατικό.


Το σχόλιο της εταιρείας στο Facebook:

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το συμβάν όντως συνέβη σε κατάστημά μας και έχει μπει στη διαδικασία Red Bag (διαδικασία ποιοτικού ελέγχου προϊόντων). 

Ο προμηθευτής μας έχει ενημερωθεί σχετικά με το γεγονός και έχει λάβει ήδη τις κατάλληλες ενέργειες και έχει δεσμευτεί ώστε να μην ξανασυμβεί αντίστοιχο γεγονός στο μέλλον. 

Ως ΑΒ παρακολουθούμε στενά το θέμα με στόχο να διασφαλίζουμε κάθε μέρα την αδιαπραγμάτευτη ποιότητα των προϊόντων μας».

Παράλληλα η «ΑΒ Βασιλόπουλος» εξέδωσε και ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:

«Το θέμα που αφορά τη σαλάτα ΑΒ μέσα στην οποία βρέθηκε ζωντανό βατραχάκι, είναι ένα γεγονός που μας προκάλεσε ιδιαίτερη έκπληξη, κυρίως λόγω της πιστοποιημένης παραγωγικής διαδικασίας, αλλά και των αυστηρών ποιοτικών ελέγχων που ακολουθούνται. 

Από τη στιγμή που ενημερωθήκαμε είμαστε σε συνεχή επαφή με τον προμηθευτή μας, ο οποίος διερευνά το θέμα από την πλευρά του και έχει προχωρήσει ήδη στις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να διασφαλιστεί πλήρως ότι δε θα υπάρξει αντίστοιχο περιστατικό στο μέλλον».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA