Αυτοί είναι οι υποψήφιοι Περιφερειάρχες που ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης - «Κανένα χρίσμα από τη ΝΔ στους Δήμους» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι Περιφερειάρχες που ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης - «Κανένα χρίσμα από τη ΝΔ στους Δήμους»

Όπως είπε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, θα στηρίξει τις υποψηφιότητες όσων Περιφερειαρχών εξελέγησαν το 2014 με την υποστήριξη και τότε της ΝΔ...

Με ένα λιτό τρόπο ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου στην Άρτα, ότι για πρώτη φορά επισήμως ότι η Νέα Δημοκρατία θα στηρίξει 5 περιφερειάρχες που θα είναι εκ νέου υποψήφιοι στις περιφερειακές εκλογές του 2019.

Πρόκειται για τον Απόστολο Τζιτζικώστα στην Κεντρική Μακεδονία, τον Γιώργο Χατζηµάρκο στο Νότιο Αιγαίο, τον Κώστα Αγοραστό στη Θεσσαλία, τον Αλέξανδρο Καχριµάνη στην Ήπειρο και την Χριστιάνα Καλογήρου στο Βόρειο Αιγαίο οι οποίοι θα λάβουν εκ νέου το «γαλάζιο» χρίσµα.

Σε µια ακόµα κερδισµένη περιφέρεια, εκείνη της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ο εκλεγµένος περιφερειάρχης Γιώργος Παυλίδης απεβίωσε τον Οκτώβριο του 2016 και στη θέση του εξελέγη ο µέχρι τότε χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης, Χρήστος Μέτιος. Πηγές της Πειραιώς σηµειώνουν ότι θα δοθεί και στον κ. Μέτιο το «χρίσµα», ανεβάζοντας συνολικά σε 6 τις «σίγουρες» υποψηφιότητες».

Για το θέμα της στήριξης της ΝΔ σε υποψήφιους δημάρχους είπε ότι είναι άλλος ο βαθμός εμπλοκής σε περιφέρειες και άλλος σε δήμους. «Μας ενδιαφέρουν και τα πρόσωπα, αλλά δεν θέλουμε να παρεμβαίνουμε στο πως η κάθε τοπική κοινωνία θα επιλέξει να αυτοδιοικηθεί».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA