Εκλογές 2019: Χορός υποψηφίων Δημάρχων για τον Δήμο Χαλκιδέων - Όλα τα ονόματα! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εκλογές 2019: Χορός υποψηφίων Δημάρχων για τον Δήμο Χαλκιδέων - Όλα τα ονόματα! (ΦΩΤΟ)

 
Λίγες στροφές πριν την τελική ευθεία για τη μάχη των εκλογών στο Δήμο Χαλκιδέων και οδεύουμε ολοταχώς στις τελικές υποψηφιότητες οι οποίες «κλείδωσαν», άλλες επίσημα και άλλες ανεπίσημα που θα ανακοινωθούν το επόμενο χρονικό διάστημα...

Μετά τον Χρήστο Παγώνη που ήδη έχει ξεκινήσει την προεκλογική του εκστρατεία για να παραμείνει στη θέση του, υποψήφιοι Δήμαρχοι για τον Δήμο Χαλκιδέων, θα είναι ο μέχρι πρότινος Αντιδήμαρχος, Βασίλης Καθαροσπόρης, ο δικηγόρος - δημοτικός σύμβουλος, Γιάννης Μπάκας, η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος, Ελένη Μιτζιφίρη, ενώ η δημοτική σύμβουλος - δικηγόρος Έλενα Βάκα προτάθηκε (χωρίς να συμμετέχουν όλοι στη ψηφοφορία) για επικεφαλής συνδυασμού στη συνεδρίαση που πραγματοποίησε η παράταξη του Θανάση Ζεμπίλη, ο οποίος δεν θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος.

Σημειώνεται ότι αναμένεται και η υποψηφιότητα του προσώπου που θα έχει και την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς ακόμη να έχει ανακοινωθεί επίσημα ποιο θα είναι αυτό.

Συγκεκριμένα, σήμερα, Τρίτη (23-10-2018) ο Βασίλης Καθαροσπόρης ανακοίνωσε ότι παραιτείται από όλα τα αξιώματα που του έχει αναθέσει ο Χρήστος Παγώνης, καθώς θα διεκδικήσει ως Ανεξάρτητος Υποψήφιος τον Δήμο Χαλκιδέων.


Την υποψηφιότητα του για το αξίωμα του Δημάρχου του Δήμου Χαλκιδέων ανακοίνωσε επίσημα και ο δικηγόρος - δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Ζεμπίλη, Γιάννης Μπάκας, ο οποίος μάλιστα παρουσίασε και το λογότυπο του συνδυασμού του. Όπως αναφέρει στο EviaZoom.gr, ο «γαλάζιος» πολιτευτής, ο συνδυασμός του δεν θα έχει κομματικά χαρακτηριστικά.
 

Υποψήφια Δήμαρχος για τον Δήμο Χαλκιδέων θα είναι και η ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος, Ελένη Μιτζιφίρη. Σύμφωνα με πληροφορίες του EviaZoom.gr, η Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολειού Βατώντα, θα ανακοινώσει επίσημα της υποψηφιότητα της εντός των επόμενων ημερών.
 
Τέλος, όπως προαναφέραμε, η «γαλάζια» δημοτική σύμβουλος - δικηγόρος Έλενα Βάκα προτάθηκε για επικεφαλής συνδυασμού (χωρίς να συμμετέχουν όλοι στη ψηφοφορία) στη συνεδρίαση που πραγματοποίησε η παράταξη του Θανάση Ζεμπίλη, ο οποίος δεν θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος.

Αναμένεται η επίσημη τοποθέτηση της.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA