Εκλογές Δήμος Χαλκιδέων: Μόνο ως αστείο μπορεί να θεωρηθεί η υποψηφιότητα του συνεργάτη της Ζλακώνη με την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εκλογές Δήμος Χαλκιδέων: Μόνο ως αστείο μπορεί να θεωρηθεί η υποψηφιότητα του συνεργάτη της Ζλακώνη με την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ

Έχει ξεκινήσει τους τελευταίους μήνες η έντονη φημολογία, -που αγγίζει πολλές φορές τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας, τα λεγόμενα fake news-, για διάφορα πρόσωπα που θέλουν ή δήθεν τους έχει ζητηθεί από κόμματα να κατέβουν στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 ως υποψήφιοι Δήμαρχοι Χαλκιδέων, την ώρα που ο Χρήστος Παγώνης συνεχίζει την προεκλογική του εκστρατεία για να παραμείνει στο τιμόνι του Δήμου ώστε να συνεχίσει το (ανύπαρκτο) έργο του...

Ένα από αυτά τα πρόσωπα που διαδίδεται τα τελευταία 24ωρα, ότι θα διεκδικήσει τον Δήμο Χαλκιδέων, μετά από πρόταση μάλιστα του ΣΥΡΙΖΑ, είναι ένας νεαρός άνδρας, ονόματι, Πάνος Καραμούζης, κάτι που μόνο ως αστείο μπορεί να θεωρηθεί στη πραγματικότητα.

Μα ποιος είναι ο Πάνος Καραμούζης θα αναρωτηθούν πολλοί; εκτός από τον περίγυρο της Λίλιαν Ζλακώνη που συνεργάζεται με τον συγκεκριμένο κύριο σε διάφορες επαγγελματικές δουλειές του ΔΟΑΠΠΕΧ και του Δήμου Χαλκιδέων.

Ο Πάνος Καραμούζης ασχολείται με τις δημόσιες σχέσεις και συστήνεται τα τελευταία χρόνια ως υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του Συλλόγου «Ο Καλός Σαμαρείτης», διοργανώνοντας μάλιστα και συναυλίες στη πόλη της Χαλκίδας.

Πρόκειται για κολλητό φίλο και συνεργάτη της Λίλιαν Ζλακώνη, την οποία ουκ ολίγες φορές έχει καταγγείλει στο δημοτικό συμβούλιο η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ.

Η κ. Ζλακώνη έχει κάνει αρκετές επαγγελματικές δουλειές με τον Πάνο Καραμούζη στο ΔΟΑΠΠΕΧ και γενικά στο Δήμο Χαλκιδέων.
Πως θα μπορούσε λοιπόν ο ΣΥΡΙΖΑ να απευθυνθεί σε ένα τέτοιο πρόσωπο, άσχετα αν δεν έχει καμία σχέση με την αυτοδιοίκηση, για να κοντραριστεί με την παράταξη του Χρήστου Παγώνη για τον Δήμο Χαλκιδέων;

«Δεν έχουμε κάνει ποτέ πρόταση σε κάνεναν έως τώρα για να είναι υποψήφιος Δήμαρχος Χαλκιδέων με την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ. Είμαστε σε εσωκομματική διαδικασία και θα ανακοινώσουμε σύντομα τις προθέσεις μας...», τονίζει στο EviaZoom.gr, ο συντονιστής της Ν.Ε. Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Σιόλιας.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA