Εντοπίστηκε ζωντανός ο 27χρονος αγνοούμενος στο Μαντούδι! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εντοπίστηκε ζωντανός ο 27χρονος αγνοούμενος στο Μαντούδι!

Απέδωσαν καρπούς οι έρευνες της ΕΜΑΚ στο Μαντούδι - Εντοπίστηκε ζωντανός ο ένας από τους τρεις αγνοούμενους...

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια για τον 27χρονο άνδρα που αγνοούνταν από το βράδυ του Σαββάτου από το Μαντούδι (δείτε ΕΔΩ) μετά την παράσυρση του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε από ορμητικά νερά, λόγω της κακοκαιρίας.

Ο νεαρός άνδρας επέβαινε σε αυτοκίνητο μαζί με την 24χρονη σύντροφό του, στο δρόμο μεταξύ Προκοπίου και Μαντουδίου, όταν αναγκάστηκαν να σταματήσουν την πορεία τους, καθώς ο δρόμος είχε μετατραπεί σε χείμαρρο. Η κοπέλα κατάφερε να πιαστεί σε κορμό δέντρου, όπου έμεινε για ώρες, αλλά δεν κατάφερε να εντοπίσει τον 27χρονο.

Ο νεαρός φέρεται να εντοπίστηκε εξαντλημένος πάνω σε νησίδα παραπλεύρως του ποταμού μεταξύ Προκοπίου και Μαντουδίου από πυροσβέστες της 7ης ΕΜΑΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνδρες της ΕΜΑΚ δεν τον έχουν προσεγγίσει ακόμα, ωστόσο υπάρχει οπτική επαφή με κιάλια, ενώ συγγενείς του 27χρονου που έχουν προσεγγίσει στο σημείο είπαν ότι τον αναγνώρισαν.

Στο σημείο βρίσκεται και ο Περιφερειακός Διοικητής των ΠΥ Στερεάς Αρχιπύραρχος Νίκος Σπαής συντονίζοντας τις προσπάθειες διάσωσης.

Οι πυροσβέστες της 7ης ΕΜΑΚ δεν έχουν προσεγγίσει ακόμη τον νεαρό, ο οποίος επικοινωνεί με τις αρχές αλλά είναι εξαντλημένος από την προσπάθειά του να σωθεί. 

Σημειώνεται ότι γίνονται έρευνες και για τον εντοπισμό του ηλικιωμένου ζευγαριού που χάθηκε στο χωριό Μετόχι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA