Επίθεση με μολότοφ από 50 άτομα σε Αστυνομικό Τμήμα - Τέσσερις αστυνομικοί τραυματίες! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Επίθεση με μολότοφ από 50 άτομα σε Αστυνομικό Τμήμα - Τέσσερις αστυνομικοί τραυματίες! (ΦΩΤΟ)

Περίπου 50 άτομα, τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, φαίνεται να ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο, επιτέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (15-10-2018) με βόμβες μολότοφ και πέτρες στο Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας, στην οδό Βερανζέρου...
 

Αρχικά, τα άγνωστα άτομα λίγο πριν από τις 21:00, έριξαν μολότοφ σε ένα βαν της Διεύθυνσης Αστυνομίας, που ήταν σταθμευμένο στη συμβολή της Γ΄ Σεπτεμβρίου με την Βερανζέρου, ενώ στη συνέχεια έκαναν επίθεση με βόμβες μολότοφ και διάφορα άλλα αντικείμενα στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας. Αμέσως τα άτομα αυτά εξαφανίστηκαν.

Από την επίθεση αντιμετώπισαν αναπνευστικά προβλήματα δύο αστυνομικοί, ενώ δύο ακόμη τραυματίστηκαν ελαφρά από σπασμένα τζάμια. Οι τέσσερις αστυνομικοί διακομίστηκαν στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Παράλληλα, από την επίθεση προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές σε 5 Ι.Χ αυτοκίνητα και 3 υπηρεσιακά οχήματα που ήταν σταθμευμένα στην οδό Βερανζέρου.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA