Εύβοια: Λαθραία τσιγάρα σε μίνι μάρκετ εντόπισε η Οικονομική Αστυνομία (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εύβοια: Λαθραία τσιγάρα σε μίνι μάρκετ εντόπισε η Οικονομική Αστυνομία (ΦΩΤΟ)

Τη δράση τριών κυκλωμάτων που διακινούσαν συστηματικά λαθραία καπνικά προϊόντα σε περιοχές της Εύβοιας και της Αττικής, έφερε στο φως η Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας Αττικής - Συνελήφθησαν συνολικά 9 άτομα, επτά αλλοδαποί και δύο Έλληνες...

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, η οποία δεν αναφέρει τις ακριβείς περιοχές και τις ηλικίες των συλληφθέντων:

«Ειδικότερα, έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, πρωινές ώρες της Τρίτης (02-10-2018), αστυνομικοί της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας έκαναν ταυτόχρονες έρευνες, στο πλαίσιο των οποίων αποκαλύφθηκαν:

Κύκλωμα που, σε περιοχή της Αττικής, χρησιμοποιούσε ως αποθηκευτικούς χώρους και χώρους διακίνησης και πώλησης τα σπίτια των δραστών. Σε έρευνες που έγιναν σε τέσσερις κατοικίες, συνελήφθησαν επτά αλλοδαποί, ενώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3.075 πακέτα τσιγάρων και 192 συσκευασίες καπνού,

Κύκλωμα που δρούσε στο κέντρο της Αθήνας και χρησιμοποιούσε ως αποθηκευτικό χώρο σπίτι σε περιοχή της Αττικής. Συνελήφθη Έλληνας ενώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 9.088 πακέτα τσιγάρων και 168 συσκευασίες καπνού.

Κύκλωμα που δρούσε σε περιοχή της Εύβοιας και χρησιμοποιούσε ως αποθηκευτικούς χώρους και χώρους διακίνησης και πώλησης κατάστημα-μίνι μάρκετ. Συνελήφθη Έλληνας, αναζητείται ακόμη ένας δράστης, ενώ κατασχέθηκαν 412 πακέτα τσιγάρων και 51 συσκευασίες καπνού. 
Συνολικά κατασχέθηκαν 12.475 πακέτα τσιγάρων, που περιείχαν 249.500 τεμάχια τσιγάρων και 411 συσκευασίες καπνού.

Υπολογίζεται ότι τα διαφυγόντα κέρδη από τους αναλογούντες φόρους και δασμούς ανέρχονται σε 57.000 ευρώ.

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, για παραβάσεις του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα, οδηγήθηκαν σήμερα στις αρμόδιες εισαγγελικές Αρχές».
 
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
 
Ταχυδρομική Διεύθυνση: Λ. Αλεξάνδρας 173, 
Τ.Κ.115 22, Αθήνα
 
Τηλέφωνο: 210 6476431-432
 
Γραμμή καταγγελιών: 11012 ή 11012@hellenicpolice.gr
 
FAX: 210-6412042

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA