Ο 27χρονος Γιάννης Τσιλιχράνος περιγράφει πως σώθηκε από τον χείμαρρο στο Μαντούδι - «Ήταν σαν ταινία θρίλερ...»! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ο 27χρονος Γιάννης Τσιλιχράνος περιγράφει πως σώθηκε από τον χείμαρρο στο Μαντούδι - «Ήταν σαν ταινία θρίλερ...»! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά από 36 ώρες αγωνίας εντοπίστηκε σώος ο 27χρονος Γιάννης Τσιλιχράνος, ο οποίος είχε παρασυρθεί από χείμαρρο με το αυτοκίνητο του, κατά την διάρκεια της ισχυρής κακοκαιρίας στο Μαντούδι...

Ο νεαρός που κατάγεται από το χωριό Στροφυλιά εντοπίστηκε αρχικά από έναν μελισσοκόμο σε νησίδα παραπλεύρως του ποταμού μεταξύ Προκοπίου και Μαντουδίου και στη συνέχεια παρελήφθη από πυροσβέστες της 7ης ΕΜΑΚ και το ΕΚΑΒ.

Ο νεαρός άνδρας επέβαινε σε αυτοκίνητο μαζί με την 24χρονη φίλη του του, στο δρόμο μεταξύ Προκοπίου και Μαντουδίου, όταν αναγκάστηκαν να σταματήσουν την πορεία τους, καθώς ο δρόμος είχε μετατραπεί σε χείμαρρο. Η κοπέλα κατάφερε να πιαστεί σε κορμό δέντρου, όπου έμεινε για ώρες, αλλά δεν κατάφερε να εντοπίσει τον 27χρονο. 
Δείτε τι λέει ο Γιάννης Τσιλιχράνος, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας για προληπτικούς λόγους.

«Ήταν σαν ταινία θρίλερ...»

ΒΙΝΤΕΟ
«Έπεσε το αυτοκίνητο μέσα στο ποτάμι, μας παρέσυρε και πέσαμε μέσα. Είχα προλάβει να ανοίξω το παράθυρο και βγήκαμε και οι δύο. Εγώ βγήκα, αυτή δεν πρόλαβα να την δω να βγαίνει. Κρατήθηκα από ένα ξύλο και βγήκα στην άλλη όχθη. Στο νερό έμεινα σίγουρα ένα τέταρτο. Μετά περπατούσα, περπατούσα και βρήκα ένα σπιτάκι στην ερημιά, μπήκα μέσα και άλλαξα ρούχα. Το πρώτο πράγμα που ρώτησα τους πυροσβέστες ήταν αν ήταν καλά η κοπέλα...», τόνισε ο Γιάννης Τσιλιχράνος.


Την ίδια ώρα, εξακολουθεί να αγνοείται το ηλικιωμένο ζευγάρι, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στο χωριό Μετόχι.
  
Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ από την δραματική διάσωση του 27χρονου αγνοούμενου στο Μαντούδι:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA