Όταν ο Καθαροσπόρης «απειλούσε» τον Ζεμπίλη: «Εάν είσαι υποψήφιος θα είμαι και εγώ υποψήφιος Δήμαρχος!» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Όταν ο Καθαροσπόρης «απειλούσε» τον Ζεμπίλη: «Εάν είσαι υποψήφιος θα είμαι και εγώ υποψήφιος Δήμαρχος!» (ΒΙΝΤΕΟ)

Η «απειλή» του Βασίλη έγινε πραγματικότητα ένα χρόνο μετά, άσχετα αν δεν κατεβαίνει υποψήφιος ο Ζεμπίλης...

Το ημερολόγιο έγραφε 18 Σεπτεμβρίου του 2017 στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Χαλκιδέων, όταν ο Βασίλης Καθαροσπόρης «άδειασε» για πρώτη φορά τον Χρήστο Παγώνη, λέγοντας με «ύφος χιλίων καρδιναλίων», μετά από άγρια διαμάχη, με τον Θανάση Ζεμπίλη: «Εάν ο Ζεμπίλης είναι υποψήφιος, θα είμαι και εγώ υποψήφιος δήμαρχος και αν έχει κουράγιο ας κατέβει αντίπαλος μου».

Ο διάλογος Ζεμπίλη - Καθαροσπόρη

«Σήμερα κάνεις τον δήμαρχο. Στην εποχή μου δεν ήσουν δήμαρχος, είχε δήμαρχο η πόλη. Αποκεφαλίστηκες δημόσια από εμένα να μην τα ξεχνάς. Όταν έβγαλες μαχαίρια σε πρώην δημάρχους σε αποκεφάλισα... Νομίζεις ότι ανεβάζεις και κατεβάζεις δημάρχους. Δεν είναι έτσι τα πράγματα. Και πολύ σύντομα θα διαψευστείς. Κατά την θητεία μου ως δήμαρχος σε απομάκρυνα από την ΔΕΥΑΧ που ήσουν στη θέση του Αντιπροέδρου και παρά το μόνιμο αίτημα σου να έχεις γραφεία στη Ληλαντίων και να κάνεις γενικό κουμάντο, εγώ σε περιόριζα σε μικρά ποσά και όχι στα 3 εκατομμύρια και σε αυτά. Αυτό ήταν το πρόβλημα σου. Και αυτό που λες ότι είσαι ικανοποιμένος τώρα, πράγματι είσαι ικανοποιημένος και εκεί θα παραμείνεις, διότι η θέση που σου έχουν επιφυλάξει μέχρι σήμερα δεν την είχες ποτέ στο παρελθόν και δεν θα την έχεις ούτε στο μέλλον...» είπε μεταξύ άλλων ο Θανάσης Ζεμπίλης ο οποίος προκάλεσε τον Βασίλη Καθαροσπόρη να κατέβει για δήμαρχος για να δούμε πόσα απίδια βάζει ο σάκος, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Ο Βασίλης Καθαροσπόρης είπε απευθυνόμενος στον Θανάση Ζεμπίλη:

«Ηρέμησε! Ποιος αποκεφάλισε ποιος ποιον το δείχνει η θέση που κάθεσαι και που κάθομαι. Αυτό είναι αποκεφαλισμός. Κάτσε απέναντι αφού είναι τιμή σου. Τους άλλους όμως δεν τους τιμάει. Ακούστε και αυτό. Όταν έγινε δήμαρχος ο Θανάσης Ζεμπίλης μου είπε, Αδερφέ με ανέστησες πολιτικά. Καληνύχτα... Και μια κουβέντα για τα ΜΜΕ. Εάν ο Ζεμπίλης είναι υποψήφιος, θα είμαι και εγώ υποψήφιος δήμαρχος και αν έχει κουράγιο ας κατέβει αντίπαλος μου», τόνισε μεταξύ άλλων ο Βασίλης Καθαροσπόρης.

Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA