Παραλία Χαλκίδας: Δείτε εικόνες από την εκδήλωση της Σκακιστικής Ακαδημίας | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Παραλία Χαλκίδας: Δείτε εικόνες από την εκδήλωση της Σκακιστικής Ακαδημίας

Ο παγκοσμίου εμβέλειας αθλητής του σκακιού, GM Στέλιος Χαλκιάς πραγματοποίησε επίδειξη Σιμουλτανέ και Blnd (Μπλάιντ-τυφλό σύστημα) στους μικρούς και μεγάλους φίλους του σκακιού που βρέθηκαν στο Στρογγυλό στη παραλία της Χαλκίδας, με βοηθό του τον αναπτυξιακό προπονητή της Σκακιστικής Ακαδημίας Χαλκίδος Ταξιάρχη Ρούσσο...

Ο προπονητής Φίλιππος Κουβάτσος εξαιτίας της αλλαγής ημερομηνίας των εκδηλώσεών δεν κατέστη δυνατό να συμμετάσχει λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων του στο εξωτερικό.

 

Την εκδήλωση παρακολούθησε πλήθος κόσμου που δεν έκρυβε τον θαυμασμό στην επίδειξη του Σιμουλτανέ και ιδιαίτερα στην επίδειξη του Blnd (τυφλό σύστημα). Στο Σιμουλτανέ έλαβαν μέρος 46 μικροί και μεγάλοι φίλοι του Σκακιού.
 

Με εξαίρεση τον συμμετέχοντα Σκακιστή, Σεραφείμ Τσουνή που απέσπασε νίκη τα αποτελέσματα ήταν νίκες για τον Στέλιο Χαλκιά.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβούλιου Χαλκίδας Γεώργιος Μπαντούνας, η πολιτευτής της ΝΔ, Τζοβάννα Γκόγκου- Λιαλιάρη, η Δημοτική Σύμβουλος και Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολειού Βατώντα, Ελένη Μιτζιφίρη, η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 13ου Δ.Σ. Χαλκιδας, Ελένη Σκαρλή , εκπαιδευτικοί, μέλη Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων.

Τιμώμενο πρόσωπο της εκδήλωσης ήταν η Σταματούλα Γιαμαρέλλου. Χορηγοί της διοργάνωσης ήταν, ο Οργανισμός Λιμένων Ν. Ευβοίας, ο Δήμος Χαλκιδέων και φίλοι του σκακιού για τους οποίους δημιουργήθηκε αφίσα προβολής. 

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA