Στέφανος Μπασινάς στο EviaZoom.gr: «Απατεώνες προσπάθησαν να αποσπάσουν 1.000 ευρώ από τη μητέρα μου» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Στέφανος Μπασινάς στο EviaZoom.gr: «Απατεώνες προσπάθησαν να αποσπάσουν 1.000 ευρώ από τη μητέρα μου»

Το περιστατικό συνέβη πριν λίγα 24ωρα στο κέντρο της Χαλκίδας...

Όπως καταγγέλει στο EviaZoom.gr, ο πρώην Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας, Στέφανος Μπασινάς, ήταν το πρωί της Δευτέρας (08-10-2018) όταν τρία άγνωστα άτομα, δύο άνδρες και μία γυναίκα, αφού βγήκαν από ένα μαύρο αυτοκίνητο, μάρκας BMW, πλησίασαν την 69χρονη μητέρα του, την ώρα που βρισκόταν σε στάση αστικών λεωφορείων, κοντά στο γνωστό αρτοζαχαροπλαστείο «Bonjour», στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου.

«Της είπαν, ότι μας έστειλε ο γιος σου να σου δώσουμε ένα κόκκινο φάκελο και εσύ να μας δώσεις 1.000 ευρώ. Εκείνη αρνήθηκε και τους απάντησε "να πάρετε τηλέφωνο τον Στέφανο", αλλά αυτοί είπαν ότι δεν είχαν το τηλέφωνο μου. Τότε η μητέρα μου υποψιάστηκε την απάτη και αφού τους ρώτησε πως είναι δυνατόν να μην έχουν το τηλέφωνο μου αφού είναι γνωστό ο αριθμός σε όλη τη Χαλκίδα, τότε φώναξε "αστυνομία, αστυνομία...", με αποτέλεσμα οι απατεώνες να γίνουν καπνός», τονίζει ο Στέφανος Μπασινάς, ο οποίος στη συνέχεια μετέβη στην Ασφάλεια Χαλκίδας και κατήγγειλε την απόπειρα απάτης.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA