ΗΡΩΝ
VIANEX
SMOKER LAND

Τραγικός επίλογος: Στην Αγγελική Πεπόνη ανήκει το κρανίο που βρέθηκε στην Πρέβεζα! (ΦΩΤΟ)

Τέλος στις υποψίες των συγγενών της 26χρονης Αγγελικής Πεπόνη βάζουν τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της Αστυνομίας τα οποία έδειξαν πως το κρανίο που βρέθηκε στη Βιομηχανική περιοχή της Πρέβεζας ανήκει στην νεαρή κοπέλα...

Όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία, από τις εργαστηριακές που διενεργήθηκαν στην υποδιεύθυνση Βιολογκών και Βιοχημικών και αναλύσεων της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών προέκυψε ότι ανθρώπινο κρανίο που βρέθηκε στην Βιομηχανική Περιοχή της Πρέβεζας την 14/10/2018 ανήκει σε γυναίκα για την οποία είχε δηλωθεί εξαφάνιση την 16/6/2010 στο τμήμα ασφαλείας Πρέβεζας.

Υπενθυμίζεται ότι η Αγγελική Πεπόνη αγνοείται εδώ και οκτώ ολόκληρα χρόνια. Όταν εντοπίστηκε το κρανίο, οι συγγενείς της κοπέλας αμέσως πίστεψαν πως ανήκει στην 26χρονη Αγγελική. 
Τελικά, οι υποψίες τους επιβεβαιώθηκαν και καταγγέλλουν ότι η 26χρονη έπεσε θύμα δολοφονίας.

Έδωσαν δείγμα DNA και τα αποτελέσματα επιβεβαίωσαν ότι το κρανίο είναι της άτυχης κοπέλας.

Πλέον ανοίγει ο δρόμος για τη διερεύνηση των αιτιών του θανάτου της.

#Για γέλια ή για κλάματα; Ο Δήμος Χαλκιδέων ευχαριστεί τον Νίκο Μακρόπουλο για το νέο video clip που γυρίστηκε με φόντο την σκισμένη ελληνική σημαία στη Χαλκίδα! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

  Στη πόλη της Χαλκίδας γυρίστηκε πρόσφατα το νέο video clip του γνωστού λαϊκού τραγουδιστή, Νίκου Μακρόπουλου για το καινούργιο του τραγο...