ΗΡΩΝ
VIANEX
SMOKER LAND

Την «έπεσαν» με αυγά στον Καμίνη σε μεζεδοπωλείο - Ο Δήμαρχος έφυγε άρον - άρον!

Άρον - άρον αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την παρέα του σε μεζεδοπωλείο της Καισαριανής το βράδυ της Τετάρτης (24-10-2018) ο Δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης...

Ομάδα περίπου 10 νεαρών ατόμων όταν αντιλήφθηκε ότι μέσα στο μεζεδοπωλείο ήταν ο Γιώργος Καμίνης, άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα εναντίον του, καλώντας τον να αποχωρήσει από την Καισαριανή. 

Σύμφωνα με πληροφορίες κάποιοι από τους νεαρούς τον αποκάλεσαν «φασίστα» και κάποιοι εκσφενδόνισαν προς το μέρος του και αυγά, ενώ δεν έδειχναν διάθεση να αποχωρήσουν.

Το περιστατικό κράτησε αρκετά λεπτά και ο Δήμαρχος Αθηναίων αναγκάστηκε να αποχωρήσει από την πίσω πόρτα του εστιατορίου. 

Στη φωτογραφία τον βλέπουμε με την φίλη του, Μίνα Παπαναστασίου (Περιφερειακή Σύμβουλο Εύβοιας και μέλος του ΠΑΣΟΚ), με την οποία συναντήθηκε και φωτογραφήθηκε πριν λίγες μέρες.

#Για γέλια ή για κλάματα; Ο Δήμος Χαλκιδέων ευχαριστεί τον Νίκο Μακρόπουλο για το νέο video clip που γυρίστηκε με φόντο την σκισμένη ελληνική σημαία στη Χαλκίδα! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

  Στη πόλη της Χαλκίδας γυρίστηκε πρόσφατα το νέο video clip του γνωστού λαϊκού τραγουδιστή, Νίκου Μακρόπουλου για το καινούργιο του τραγο...