Χαλκίδα: Νέα σύλληψη Πακιστανών για παράνομο υπαίθριο εμπόριο και κατοχή λαθραίων τσιγάρων και καπνού! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Νέα σύλληψη Πακιστανών για παράνομο υπαίθριο εμπόριο και κατοχή λαθραίων τσιγάρων και καπνού! (ΦΩΤΟ)

Στη σύλληψη τριών Πακιστανών, ηλικίας 17, 16 και 22 ετών αντίστοιχα προέβησαν, μεσημβρινές ώρες της Τετάρτης (17-10-2018) στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδας, για παράβαση του Ν. 2960/01 «Εθνικός Τελωνειακός Κώδικας», του Ν. 4497/2017 «περί άσκησης υπαίθριων εμπορικών δραστηριοτήτων , εκσυγχρονισμού της επιμελητηριακής νομοθεσίας και άλλες διατάξεις» και για παράβαση διατάξεων του Ν. 3386/2005 «περί αλλοδαπών»...

Συγκεκριμένα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών για διακίνηση καπνικών προϊόντων και μικροαντικειμένων, εντοπίστηκαν στην περιοχή της Χαλκίδας ο 17χρονος και ο 16χρονος να κατέχουν αντικείμενα προς πώληση χωρίς άδεια άσκησης υπαίθριου εμπορίου.

Στη συνέχεια σε έλεγχο που έγινε στον αύλιο χώρο της οικίας τους στην περιοχή της Χαλκίδας , εντοπίστηκε ο 22χρονος ο οποίος παρέδωσε 4 νάιλον συσκευασίες οι οποίες περιείχαν 480 πακέτα τσιγάρων και 102 πακέτα καπνού, τα οποία δεν έφεραν την ένσημη ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης. 
Από τη Λιμενική Αρχή Χαλκίδας, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα εν λόγω καπνικά προϊόντα και πρόκειται να αποσταλούν στο Τελωνείο Χαλκίδας για προσδιορισμό και καταλογισμό τον φόρων και δασμών, ενώ παράλληλα κινήθηκε η διαδικασία επιβολής διοικητικών κυρώσεων.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA