Απεργία στις 28 Νοεμβρίου: Ποιοι συμμετέχουν και πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Απεργία στις 28 Νοεμβρίου: Ποιοι συμμετέχουν και πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς!

Πανελλαδική 24ωρη απεργία έχει κηρύξει για την Τετάρτη (28-11-2018) η ΓΣΕΕ και εκείνη την ημέρα αναμένεται να μην κινείται τίποτα, κυριολεκτικά και μεταφορικά, ειδικά στο δημόσιο τομέα...

Το πρώτο που αναμένεται να επηρεαστεί σοβαρά από την 24ωρη απεργία είναι οι μετακινήσεις αφού τα περισσότερα μέσα μεταφοράς δεν θα κινηθούν.

Πιο αναλυτικά:

Τα σωματεία των εργαζομένων στα μέσα μαζικής μεταφοράς (ΜΜΜ) έχουν ανακοινώσει τη συμμετοχή τους στην πανελλαδική 24ωρη απεργία. Έτσι, εκτός από τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ, στην απεργία θα συμμετέχουν και οι εργαζόμενοι στο μετρό. 

24ωρη απεργία σε μετρό, ηλεκτρικό (τρένο – πράσινη γραμμή) και τραμ. Τα λεωφορεία θα κινούνται από 09:00 έως 21:00. Η αποκατάσταση της κυκλοφορίας των Λεωφορείων θα επέλθει έως τις 10:00 π.μ. ενώ τα οχήματα θα αρχίσουν να αποσύρονται από τις 20:00.

Τα πλοία θα μείνουν δεμένα στα λιμάνια αφού η ΠΝΟ ανακοίνωσε 24ωρη απεργία.
 
Τα τρόλεϊ (ΗΛΠΑΠ) θα έχουν 24ωρη απεργία

24ωρη απεργία σε όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (έντυπα, ραδιοτηλεοπτικά, διαδικτυακά), στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, την ΕΡΤ, τη ΓΓΕΕ, το ΑΠΕ - ΜΠΕ και τα γραφεία Τύπου, από τις 6:00 το πρωί της Τρίτης 27 Νοεμβρίου 2018 έως τις 6:00 π.μ. της Τετάρτης 28 Νοεμβρίου 2018, αποφάσισαν τα διοικητικά συμβούλια των συνεργαζόμενων Ενώσεων στον χώρο του Τύπου.

Η 24ωρη απεργία γίνεται στο πλαίσιο της πανελλαδικής κινητοποίησης που έχει κηρύξει η ΓΣΕΕ για την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA