ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
ΠΑΣ ΓΥΡΕΥΟΝΤΑΣ
SMOKER LAND

Τι άλλο θα δούμε: Αυτός είναι ο ηθοποιός που κατηγορείται ότι νάρκωσε και βίασε οδηγό ταξί! (ΦΩΤΟ)

Στη δημοσιότητα δόθηκαν από την αστυνομία τα στοιχεία και οι φωτογραφίες ενός 29χρονου ηθοποιού, ο οποίος συνελήφθη στις 13 Νοεμβρίου στους Αμπελόκηπους για υπόθεση βιασμού σε βάρος 24χρονου οδηγού ταξί...

Πρόκειται για τον ΚΑΡΚΑ Γεώργιο του Αντωνίου και της Μαρίας, γεννημένο στις 28/6/1989 στην Αθήνα.

Το περιστατικό έλαβε χώρα πριν από μερικές εβδομάδες. 

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 29χρονος κατηγορούμενος διάλεξε μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας τον οδηγό ταξί που ήθελε να τον μεταφέρει από το κέντρο της Αθήνας προς την περιοχή του Γκύζη. Κατά τη διάρκεια της κούρσας ο φερόμενος δράστης κατηγορείται ότι νάρκωσε τον οδηγό βάζοντας υπνωτική ουσία στον καφέ του.

Ο 24χρονος στην κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς, δήλωσε πως παρέλαβε τον πελάτη, ο οποίος κάθισε στη θέση του συνοδηγού. Ο οδηγός ταξί ανέφερε ότι είχε αποσπασματικές εικόνες για το τι συνέβη κατά τη διαδρομή, θυμάται ωστόσο ότι ο φερόμενος ως δράστης κάποια στιγμή λιποθύμησε και ο οδηγός τον πήγε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο. 

Όταν βγήκε και ο οδηγός από το αυτοκίνητο, αισθάνθηκε και ο ίδιος έντονη αδιαθεσία, με τους γιατρούς που του έδωσαν πρώτες βοήθειες να διαπιστώνουν σημάδια βιασμού.

Ο 29χρονος συνελήφθη από την αστυνομία στις 13 Νοεμβρίου για την υπόθεση του βιασμού και αντιμετωπίζει κατηγορίες για ασελγείς πράξεις.

Έφυγαν από τη Χαλκίδα με την κλεμμένη BMW για να κλέψουν και δεύτερο αυτοκίνητο στη Νέα Λάμψακο! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Έκλεψαν δύο αυτοκίνητα μέσα σε λίγη ώρα από Χαλκίδα και Νέα Λάμψακο... Όλα έγιναν μέσα σε λίγη ώρα τα ξημερώματα της Πέμπτης (06-12-...