Τι άλλο θα δούμε: Αυτός είναι ο ηθοποιός που κατηγορείται ότι νάρκωσε και βίασε οδηγό ταξί! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Τι άλλο θα δούμε: Αυτός είναι ο ηθοποιός που κατηγορείται ότι νάρκωσε και βίασε οδηγό ταξί! (ΦΩΤΟ)

Στη δημοσιότητα δόθηκαν από την αστυνομία τα στοιχεία και οι φωτογραφίες ενός 29χρονου ηθοποιού, ο οποίος συνελήφθη στις 13 Νοεμβρίου στους Αμπελόκηπους για υπόθεση βιασμού σε βάρος 24χρονου οδηγού ταξί...

Πρόκειται για τον ΚΑΡΚΑ Γεώργιο του Αντωνίου και της Μαρίας, γεννημένο στις 28/6/1989 στην Αθήνα.

Το περιστατικό έλαβε χώρα πριν από μερικές εβδομάδες. 

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 29χρονος κατηγορούμενος διάλεξε μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας τον οδηγό ταξί που ήθελε να τον μεταφέρει από το κέντρο της Αθήνας προς την περιοχή του Γκύζη. Κατά τη διάρκεια της κούρσας ο φερόμενος δράστης κατηγορείται ότι νάρκωσε τον οδηγό βάζοντας υπνωτική ουσία στον καφέ του.

Ο 24χρονος στην κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς, δήλωσε πως παρέλαβε τον πελάτη, ο οποίος κάθισε στη θέση του συνοδηγού. Ο οδηγός ταξί ανέφερε ότι είχε αποσπασματικές εικόνες για το τι συνέβη κατά τη διαδρομή, θυμάται ωστόσο ότι ο φερόμενος ως δράστης κάποια στιγμή λιποθύμησε και ο οδηγός τον πήγε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο. 

Όταν βγήκε και ο οδηγός από το αυτοκίνητο, αισθάνθηκε και ο ίδιος έντονη αδιαθεσία, με τους γιατρούς που του έδωσαν πρώτες βοήθειες να διαπιστώνουν σημάδια βιασμού.

Ο 29χρονος συνελήφθη από την αστυνομία στις 13 Νοεμβρίου για την υπόθεση του βιασμού και αντιμετωπίζει κατηγορίες για ασελγείς πράξεις.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA