Αυτός είναι ο νέος προπονητής της Κύμης - Ποιος είναι ο «άγνωστος» Ισίδωρος Κουτσός! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Αυτός είναι ο νέος προπονητής της Κύμης - Ποιος είναι ο «άγνωστος» Ισίδωρος Κουτσός! (ΦΩΤΟ)

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Κύμης:

«Η διοίκηση της ΚΑΕ Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης ανακοινώνει την συμφωνία της με τον προπονητή Ισίδωρο Κουτσό, ο οποίος από σήμερα αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας. Παράλληλα, ανακοινώνεται ότι άμεσος συνεργάτης του στην θέση του βοηθού προπονητή θα είναι ο Σάββας Συμεωνίδης.

Ο Ισίδωρος Κουτσός ως αθλητής πραγματοποίησε σημαντική καριέρα στις εθνικές κατηγορίες φορώντας την φανέλα του Κολοσσού Ρόδου, του Μαντουλίδη, του Αρκαδικού, του Παλαιού Φαλήρου, του Παπάγου και της Αγίας Παρασκευής, ενώ για τέσσερις σεζόν αγωνίστηκε και στην Α1, τις δύο με τον Σπόρτιγκ και τις άλλες δύο με τον Ηρακλή.

Επίσης, έχει αγωνιστεί και στα εθνικά κλιμάκια, καθώς ήταν μέλος της Εθνικής Παίδων, της Εθνικής Εφήβων και της Εθνικής Ενόπλων, στην οποία είναι και βοηθός προπονητή από το 2015. Την προπονητική του καριέρα την άρχισε το 2013, όταν και «κρέμασε» τα μπασκετικά παπούτσια με την φανέλα της Αγίας Παρασκευής και πέρασε στην άκρη του πάγκου ως βοηθός προπονητής στην ίδια ομάδα, που τότε λάμβανε μέρος στο πρωτάθλημα της Α2.

Την σεζόν 2014/15 μεταπήδησε στον Ηλυσιακό, ενώ το καλοκαίρι του 2015 ήρθε στην ομάδα της Κύμης αναλαμβάνοντας χρέη βοηθού προπονητή, θέση στην οποία παρέμεινε μέχρι και σήμερα.

Από την άλλη, Σάββας Συμεωνίδης είναι ένας προπονητής που έχει να επιδείξει σημαντικές επιτυχίες ως επικεφαλής του τεχνικού επιτελείου ομάδων της Α2, με κυριότερη την κατάκτηση της ανόδου στην Basket League με την ομάδα του Φάρου Κερατσινίου το καλοκαίρι του 2017. Την επόμενη χρονιά ανέλαβε τον Εθνικό στα μισά της αγωνιστικής περιόδου με την ομάδα του να βρίσκεται στα play out και την οδήγησε να παίξει τελικό ανόδου με τον Χολαργό!

Φέτος ξεκίνησε ως προπονητής στον Ιπποκράτη Κω, από όπου αποχώρησε πριν λίγες ημέρες. Συνοπτικά, ο κόουτς Συμεωνίδης ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 1999 από τον Εθνικό Ελληνορώσων, ενώ εκτός από αυτές τις ομάδες που ήδη αναφέραμε έχει προπονήσει και τους Αθηναϊκό, Ηλιούπολη, Δάφνη, Γκυζιακό, Αρδηττό, Παπάγου, Χολαργό και Δούκα.

Με την επιλογή του Ισίδωρου Κουτσού και του Σάββα Συμεωνίδη η διοίκηση της ΚΑΕ Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης δείχνει εμπιστοσύνη σε ένα «δικό» της παιδί, που έχει προσφέρει πολλά όλα τα χρόνια που βρίσκεται στην Κύμη, που γνωρίζει πολύ καλά την ομάδα και που αποδεδειγμένα έχει τις γνώσεις και την ικανότητα για να περάσει στο επόμενο επίπεδο ως πρώτος προπονητής.

Παράλληλα, φροντίζει να τον πλαισιώσει με έναν προπονητή εγνωσμένης αξίας και εμπειρίας, που έχει την ευκαιρία να δείξει ότι μπορεί να ανταποκριθεί και στις απαιτήσεις της Basket League. Ευχόμαστε και στους δύο καλή επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα!»

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA