Έτσι εκτέλεσαν τον επιχειρηματία Γιάννη Μακρή στη Βούλα (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Έτσι εκτέλεσαν τον επιχειρηματία Γιάννη Μακρή στη Βούλα (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας Γιάννης Μακρής, γνωστός στην αστυνομία του Σίδνεϊ για μια σειρά από παραπτώματα, εντοπίστηκε δολοφονημένος στο σπίτι του στη Βούλα στις νότιες συνοικίες των Αθηνών... 

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 46χρονος έβγαινε από την οικία του επί της οδού Τροίας στο Πανόραμα της Βούλας κι ετοιμαζόταν να μπει στο αυτοκίνητό του, τύπου Smart, τη στιγμή που δέχθηκε δύο σφαίρες στο στομάχι και το στήθος. Βρέθηκε νεκρός στο όχημά του με ανοιχτή την πόρτα. 

Η αστυνομία βρίσκεται σε αναζήτηση τριών ενόπλων. 
Σύμφωνα με τις ενδείξεις, ο τρόπος της δολοφονίας δείχνει πως πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ συμμοριών και μέρος μιας διαμάχης που συνεχίζει να διαδραματίζεται στα νότια προάστια της πόλης. 

Ο 46χρονος μοίραζε το χρόνο του μεταξύ Ελλάδας και Αυστραλίας την τελευταία δεκαετία, ωστόσο τον τελευταίο καιρό επέλεξε να παραμείνει στην Αθήνα. 

Ήταν παντρεμένος με το μοντέλο και κριτή του γνωστού ριάλιτι μόδας “My Style Rocks” Βικτώρια Καρυδά, με την οποία είχε και δύο παιδιά τα οποία βρισκόντουσαν εντός της οικίας τη στιγμή της δολοφονίας.

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA