Μπακογιάννης στο «Καλημέρα Ελλάδα»: «Θα γελάνε και τα πλακάκια αν βγω και πω ότι δεν είμαι ΝΔ» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Μπακογιάννης στο «Καλημέρα Ελλάδα»: «Θα γελάνε και τα πλακάκια αν βγω και πω ότι δεν είμαι ΝΔ» (ΒΙΝΤΕΟ)

Μιλώντας στο «Καλημέρα Ελλάδα», στην πρώτη τηλεοπτική του συνέντευξη, μετά την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του, ο Κώστας Μπακογιάννης εξήγησε το σύνθημα της εκστρατείας του για τη διεκδίκηση της δημαρχίας της Αθήνας...

«Η ‘Αθήνα ψηλά’ γιατί έχει φτάσει η ώρα να υψώσουμε το ανάστημά μας. Μας έχει φάει η μιζέρια, πρέπει να πετύχουμε το κάτι άλλο»

Την άποψη ότι η τοπική αυτοδιοίκηση «θα πρέπει να απελευθερωθεί από την κομματίλα», εξέφρασε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων.

«Να βγω και να πω ότι δεν είμαι ΝΔ; Θα γελάνε και τα πλακάκια», είπε ο Κ. Μπακογιάννης σημειώνοντας ωστόσο πως ο συνδυασμός του είναι «πέρα και πάνω από κόμματα και ιδεολογίες. Θα υπάρχουν εκπρόσωποι από όλα τα κόμματα». Πρόσθεσε μάλιστα, ότι «οι λακκούβες δεν έχουν χρώμα. Τα σκουπίδια δεν έχουν ιδεολογία».

«Αν οι Αθηναίοι μπλέξουν με μένα, θα ισχύσει το: τα παράπονά σας στο Δήμαρχο», τόνισε και απέρριψε τις επικρίσεις ότι για εκείνον η τοπική αυτοδιοίκηση είναι «σκαλοπατάκι» για τη Βουλή.

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA