Πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση του συνδυασμού του Δημήτρη Θωμά (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση του συνδυασμού του Δημήτρη Θωμά (ΦΩΤΟ)

Η συγκέντρωση των «Νέων Οριζόντων» πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (21-11-2018) στο θέατρο “Κάτω από τη γέφυρα” το οποίο βρίσκεται στον Πειραιά...

Ο Δημήτρης Θωμάς ξεκίνησε την ομιλία του ευχαριστώντας τον συντοπίτη του Νίκο Δαφνή, ιδιοκτήτη του θεάτρου, ο οποίος το παραχώρησε αφιλοκερδώς για την συγκέντρωση των Νέων Οριζόντων και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση των πολιτών στο κάλεσμα του συνδυασμού.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο πρώην Δήμαρχος Κύμης - Αλιβερίου:

«Αναφερόμενος στην δική του πορεία, ανέφερε ότι και ο ίδιος υπήρξε ετεροδημότης για αρκετά χρόνια και αισθάνεται τυχερός που κατάφερε να εγκατασταθεί μόνιμα στην περιοχή, όπου ασχολήθηκε με τα κοινά, συνεργαζόμενος στην αρχή με τον αείμνηστο π. Δήμαρχο Γιώργο Σιδεράκη, έναν άνθρωπο που λάτρευε την περιοχή και νοικοκύρεψε την Κύμη.
 
Αναφέρθηκε στην συνέχεια στις θητείες του ως Δήμαρχος Κύμης και Κύμης – Αλιβερίου, τονίζοντας ότι όλοι μαζί, ενωμένοι, πέτυχαν πολλά για την περιοχή και θα συνεχίσουν την προσπάθεια με την ίδια μαχητικότητα και σύμπνοια.
 
Σε αυτό το σημείο έκανε αναφορά στις λαϊκές συνελεύσεις (μια από αυτές ήταν και η εκδήλωση στον Πειραιά), οι οποίες βοηθούν σημαντικά στην ενημέρωση, την ανταλλαγή απόψεων και την ενότητα, τονίζοντας ότι οι Νέοι Ορίζοντες με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Θωμά, διεκδικού και πάλι την ψήφο των πολιτών στις εκλογές του Μαΐου.
 

Αναφερόμενος στην απερχόμενη δημοτική αρχή, τόνισε ότι έδωσε δείγματα γραφής τα τελευταία 4,5 χρόνια, οπότε, δυστυχώς, έχουν καταλήξει όλοι σε ασφαλή συμπεράσματα για την στασιμότητα και την αναποτελεσματικότητά της, που έφερε πισωγυρίσματα στον τόπο. 
Μάλιστα, τόνισε ιδιαίτερα το γεγονός ότι, η κορεσμένη πολιτικά διοίκηση, έχει σπείρει διχόνοια ανάμεσα στους πολίτες, καθώς, καθημερινό της μέλημα όλα αυτά τα χρόνια είναι να σπιλώνει πρόσωπα και καταστάσεις, επιδεικνύοντας πρωτόγνωρο μίσος και πρωτοφανή εμπάθεια.
 
Ο υποψήφιος Δήμαρχος αναφέρθηκε ακόμη και στο γεγονός ότι η Κύμη έχει χάσει την εκπροσώπησή της στην διοίκηση αφού οι 3 από τους 4 Δημοτικούς Συμβούλους που είχαν εκλεγεί με τον σημερινό Δήμαρχο, έχουν ανεξαρτητοποιηθεί ή αποστασιοποιηθεί, καταγγέλλοντας εμμέσως ή αμέσως την αναποτελεσματικότητα της διοίκησης.

Μηνύσεις – καταγγελίες

Αναφερόμενος στις μηνύσεις – καταγγελίες που γίνονται σε βάρος του από την Δημοτική Αρχή, τόνισε ότι ο ίδιος έχει αθωωθεί σε 20 μηνύσεις έως σήμερα ωστόσο η προσπάθεια της δημοτικής αρχής συνεχίζεται…
 
Αναφορικά με το πόρισμα του οικονομικού επιθεωρητή είπε ότι τον κατηγορούν για επιπλέον χρήματα που έδωσε ως επιχορηγήσεις σε σχολεία (την εποχή που ο Δήμος δεν είχε εγκεκριμένο προϋπολογισμό και δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά), για τους εργάτες που δούλευαν με τιμολόγιο παροχής προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες στις δημοτικές ενότητες και για κάποια έργα που ισχυρίζονται ότι δεν έγιναν, ωστόσο, αρκετοί από τους προέδρους που στην αρχή το είχαν καταθέσει αυτό, έχουν αλλάξει ήδη την κατάθεσή τους.
 
Κλείνοντας επανέλαβε για μια ακόμη φορά ότι δεν λείπει ούτε ένα ευρώ από τα ταμεία του Δήμου και αυτό το αποδέχονται όλοι».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA