Βασιλικό Χαλκίδας: Του έκαψαν το αμάξι για 3η φορά μέσα στην αυλή του σπιτιού του - «Κάποιος τρελός τα 'χει βάλει μαζί μου, θα μου κάψουν και το σπίτι» - Δείτε τι καταγγέλλει αποκλειστικά στο EviaZoom.gr κάτοικος της περιοχής! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Βασιλικό Χαλκίδας: Του έκαψαν το αμάξι για 3η φορά μέσα στην αυλή του σπιτιού του - «Κάποιος τρελός τα 'χει βάλει μαζί μου, θα μου κάψουν και το σπίτι» - Δείτε τι καταγγέλλει αποκλειστικά στο EviaZoom.gr κάτοικος της περιοχής! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Θύμα εμπρησμού για 3η φορά, μέσα σε λίγους μήνες, έπεσε ο ιδιωτικός υπάλληλος Παναγιώτης Κόντος, ο οποίος μιλάει αποκλειστικά στο EviaZoom.gr για τον εφιάλτη που ζει - Δείτε το τρίτο καμένο όχημα του, το οποίο τυλίχθηκε στις φλόγες πριν λίγα 24ωρα...! 

Ήταν τα ξημερώματα της Κυριακής (18-11-2018) στην οδό 28η Οκτωβρίου, στο Βασιλικό Χαλκίδας, όταν το αυτοκίνητο, που βλέπετε, μάρκας Renault 1400, πήρε φωτιά και κάηκε ολοσχερώς την ώρα που ήταν σταθμευμένο μέσα στην εξωτερική αυλή του σπιτιού του Παναγιώτη Κόντου, ο οποίος μιλάει αποκλειστικά στο EviaZoom.gr και καταγγέλλει πως είναι το τρίτο αυτοκίνητο που του καίνε άγνωστοι στο ίδιο σημείο, τονίζοντας ότι πρόκειται ξεκάθαρα για εμπρησμό. 
Ο Παναγιώτης Κόντος και το τρίτο καμένο όχημα που τυλίχθηκε στις φλόγες πριν λίγα 24ωρα...
«Ήμουν στο σπίτι και τις τρεις φορές. Ήρθε πίσω από το χωράφι και όχι από το δρόμο. Δεν ξέρω ποιος τρελός τα 'χει βάλει μαζί μου, δεν είμαι ούτε βαρόνος, ούτε σωματέμπορας, ούτε της νύχτας... Έφερα την Ασφάλεια Χαλκίδας να πάρει αποτυπώματα με γαλότσες 45 νούμερο και δεν ασχολήθηκαν καθόλου. Μου είπαν ότι έχει αναλάβει η Πυροσβεστική, δεν ασχολήθηκε κανείς. Απαιτώ προστασία από την Ασφάλεια! Μπορεί να μου βάλουν φωτιά να μου κάψουν και το σπίτι... Το ότι τον βάζει ντόπιος Βασιλικαριώτης είναι το μόνο σίγουρο...»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Παναγιώτης Κόντος στη κάμερα του EviaZoom.gr:

ΒΙΝΤΕΟ

Οι δηλώσεις του κ. Κόντου:

«Έρχεται πίσω από το χωράφι όλες τις φορές. Τώρα ποιος είναι δεν ξέρω, ποιος τρελός είναι αυτός που τα ΄χει βάλει με εμένα. Δεν είμαι ούτε βαρόνος, ούτε σωματέμπορας, ούτε της νύχτας. Μπορεί να είναι και τρελός. Ζήτησα από την Ασφάλεια τη δική μου σωματική ακεραιότητα και ασφάλεια και μου λένε να πας στη Πυροσβεστική. Η Πυροσβεστική δεν ασχολείται με την ασφάλεια, εγώ τώρα τι να κάνω; Ο Εισαγγελέας περιμένει τις εκθέσεις και μετά θα μου απαντήσει... Μπορεί να μου βάλουν και φωτιά να μου κάψουν και το σπίτι. Μέχρι να έρθει η Πυροσβεστική από τη Χαλκίδα είχε καεί όλο. 

Κάποιος τρελός τα έχει βάλει μαζί μου, και απαιτώ από την Ασφάλεια προστασία και να τον βρουν. Κάποια στιγμή θα τον βρούμε σίγουρα. Έχω δώσει πληροφορίες στον Εισαγγελέα και παρακολουθούνται δύο άτομα. Και τις τρεις φορές ήμουν μέσα στο σπίτι. Έχει έρθει από την πίσω πλευρά από τα χωράφια. Έφερα την Ασφάλεια Χαλκίδας να πάρει αποτυπώματα με γαλότσες 45 νούμερο και δεν ασχολήθηκαν καθόλου. Μου είπαν ότι έχει αναλάβει η Πυροσβεστική. Επίσης το ότι τον βάζει ντόπιος γηγενής Βασιλικαριώτης είναι το μόνο σίγουρο. Το άλλο σταθμευμένο αυτοκίνητο που είναι εδώ δεν το πειράζουν γιατί ξέρουν ότι είναι χαλασμένο».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA