Χαλκίδα: Βρέθηκαν 750 λαθραία πακέτα τσιγάρων σε κατάστημα (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Βρέθηκαν 750 λαθραία πακέτα τσιγάρων σε κατάστημα (ΦΩΤΟ)

Συνελήφθησαν το μεσημέρι της Δευτέρας (26-11-2018) στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, δύο ημεδαποί ηλικίας 64 και 42 ετών, κατηγορούμενοι για παράβαση νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα...

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, οι αστυνομικοί έθεσαν σε διακριτική επιτήρηση κατάστημα στην ανωτέρω περιοχή, όπου εντόπισαν τον 42χρονο, που μόλις είχε φτάσει στο σημείο με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, να παραδίδει μία μαύρη νάιλον συσκευασία στον 64χρονο υπάλληλο του καταστήματος. 

Από τις έρευνες που διενεργήθηκαν, τόσο εντός της ανωτέρω συσκευασίας, όσο και στο εσωτερικό του οχήματος και του καταστήματος, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

• (64) συσκευασίες με ποσότητα αδασμολόγητου καπνού, συνολικού βάρους (3) κιλών & (200) γραμμαρίων, καθώς και

• (750) λαθραία πακέτα τσιγάρων, διαφόρων μαρκών, που περιείχαν συνολικά (15.000) σιγαρέτα. Οι ανωτέρω ποσότητες καπνού και πακέτων τσιγάρων θα σταλούν στο αρμόδιο Τελωνείο, προκειμένου να προσδιοριστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι για το Ελληνικό Δημόσιο. 
Από τους αστυνομικούς αναζητείται ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, ενώ ομοίως κατασχέθηκε και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 42χρονος.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA