10 χρόνια από τη δολοφονία Γρηγορόπουλου - Οργή και ένταση στη μαθητική πορεία με τα ΜΑΤ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

10 χρόνια από τη δολοφονία Γρηγορόπουλου - Οργή και ένταση στη μαθητική πορεία με τα ΜΑΤ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

10 χρόνια πέρασαν από την εν ψυχρώ δολοφονία του 15χρονου -τότε- Αλέξη Γρηγορόπουλου, ο οποίος έπεσε νεκρός από τις σφαίρες του αστυνομικού Επαμεινώνδα Κορκονέα...

Όλα αυτά τα χρόνια έτσι και φέτος, μαθητές και φοιτητές βγαίνουν στους δρόμους για να τιμήσουν τη μνήμη του και τις περισσότερες φορές η μέρα κλείνει με επεισόδια.

Με κεντρικό σύνθημα «ακόμα δεν είπαμε την τελευταία λέξη, αυτές οι μέρες είναι του Αλέξη», μαθητές, φοιτητές καθώς και μαθητικές και φοιτητικές συλλογικότητες συγκεντρώθηκαν στα Προπύλαια και κατευθύνονται προς τη Βουλή.

Αυτή την ώρα έχει διακοπεί η κυκλοφορία στους δρόμους γύρω από το κέντρο της Αθήνας. Επιπλέον, με εντολή της αστυνομίας, το μετρό του Συντάγματος θα είναι κλειστό κι οι συρμοί θα διέρχονται κανονικά χωρίς να πραγματοποιούνται στάσεις.

Ένταση σημειώθηκε όταν ομάδα νεαρών πέταξαν πέτρες και βόμβες μολότοφ στις αστυνομικές δυνάμεις κι αυτές απάντησαν με χρήση χημικών.

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ και ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA