Ανατροπή στην ανατροπή για τον καιρό: Τα νέα στοιχεία «δίνουν» χιόνια στην Εύβοια τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά! (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ανατροπή στην ανατροπή για τον καιρό: Τα νέα στοιχεία «δίνουν» χιόνια στην Εύβοια τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτή την εικόνα θέλουν να δουν ξανά οι Χαλκιδέοι...

Ο χειμώνας ετοιμάζεται να εισβάλει για τα καλά τις επόμενες μέρες στη χώρα σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία για τον καιρό, ωστόσο αυτά αλλάζουν συνεχώς. Μέχρι πρότινος, οι μετεωρολόγοι έλεγαν ότι τα Χριστούγεννα ο καιρός θα είναι καλός και η θερμοκρασία υψηλή για την εποχή.

Οι ανατροπές ωστόσο διαδέχονται η μία την άλλη, καθώς όπως λένε τώρα οι μετεωρολόγοι, ψυχρή εισβολή αναμένεται τη μέρα των Χριστουγέννων που θα διαρκέσει μέχρι τη Πρωτοχρονιά και είναι πολύ πιθανό να υποδεχθούμε με χιόνια την επόμενη χρονιά. 

«Εύβοια- Βοιωτία και ορεινή - ημιορεινή Αττική, ανατολική Μαγνησία και ορεινή - ημιορεινή Κρήτη δίνουν σοβαρή υποψηφιότητα να ντυθούν στα λευκά τη δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων!», έγραψε στη σελίδα του στο facebook ο Σάκης Αρναούτογλου.

«Τα Χριστούγεννα προβλέπονται βροχές και χιόνια στα βουνά», ανέφερε από την άλλη ο Τάσος Αρνιακός, ο οποίος συμπλήρωσε: «Η σοβαρή ψυχρή εισβολή αναμένεται περίπου στις 28, 29, 30 Δεκεμβρίου, όπου μπορεί να έχουμε χιόνια στην Αττική και πιο χαμηλά. Είναι νωρίς ακόμα να εκτιμήσουμε...»

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα προβλέψεις χιόνια δεν αποκλείεται να δούμε και στη Χαλκίδα.

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA