Δύο νεαροί κατηγορούνται για την δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Δύο νεαροί κατηγορούνται για την δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση - θρίλερ της Ρόδου με την δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας, Ελένης Τοπαλούδη...

Ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών, Δημήτριος Φερεντίνος, άσκησε δίωξη και για βιασμό, στους δύο νεαρούς που φέρονται ως δράστες της άγριας δολοφονίας που συγκλόνισε το πανελλήνιο. 

Πρόκειται για έναν 21χρονο Έλληνα γόνο γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας του νησιού και έναν 19χρονο αλβανικής καταγωγής (με αρχικά Α.Λ.), που ανακρίνονται από τις αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μικρότερος εκ των δύο, φέρεται να «έσπασε» και να ομολόγησε, σε αντίθεση με τον 21χρονο, που αρνείται τις κατηγορίες και ρίχνει τις ευθύνες στον φίλο του. 

Οι δύο φερόμενοι δράστες:

Αξίζει πάντως να σημειωθεί, ότι την ώρα που οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μια την άλλη, νεαροί χρήστες των κοινωνικών μέσων του διαδικτύου, έχουν επιδοθεί σε ένα μπαράζ απειλών και υβριστικών μηνυμάτων στα προφίλ των δύο νεαρών.

Αρνήθηκε να ενδώσει στις ερωτικές τους ορέξεις και την σκότωσαν

Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, οι φερόμενοι ως δράστες, αφού μετέφεραν τη νεαρή κοπέλα στην εξοχική κατοικία ενός εκ των δύο, η οποία απέχει περίπου 50 λεπτά με το αυτοκίνητο από το κέντρο της Ρόδου, απαίτησαν από την ίδια να συνευρεθεί ερωτικά και με τους δύο.

Σύμφωνα με τη dimokratiki.gr, φαίνεται ότι η 21χρονη δεν συμφώνησε (άγνωστο παραμένει αν αρχικά είχε δεχθεί) και ξέσπασε καβγάς. Στη συμπλοκή που εικάζεται ότι ακολούθησε, οι δύο άνδρες ξυλοκόπησαν τη νεαρή γυναίκα η οποία έχασε τις αισθήσεις της από τραύμα στο κεφάλι, που προκλήθηκε από αμβλύ αντικείμενο.

Τότε, οι δύο φερόμενοι ως δράστες του εγκλήματος, αποφάσισαν να «ξεφορτωθούν» την άτυχη φοιτήτρια, την οποία μετέφεραν με ένα φορτηγάκι στην δύσβατη περιοχή «Φώκια», στους Πεύκους. Πετώντας την στη θάλασσα από μεγάλο ύψος, όπου και βρέθηκε το πτώμα της, το πρωί της Τετάρτης 28 Νοεμβρίου.

ΒΙΝΤΕΟ

Σοκάρει η νέα καταγγελία νεαρής κοπέλας στο Facebook, για τους δύο νεαρούς που εμπλέκονται στην υπόθεση της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη.

Δράστες της άγριας δολοφονίας φέρονται ένας 21χρονος Έλληνας και ένας 19χρονος Αλβανός. Οι δύο νεαροί κατηγορούνται ότι σκότωσαν την φοιτήτρια από το Διδυμότειχο και στη συνέχεια, πέταξαν την σορό της στα βράχια.

Σύμφωνα με πληροφορίες κατά τη διάρκεια της ανάκρισης ο 19χρονος «έσπασε» και ομολόγησε στις αρχές, την ώρα που ο 21χρονος γόνος ,επιχειρηματικής οικογένειας του νησιού αρνείται τις κατηγορίες και ρίχνει τις ευθύνες στον Αλβανό φίλο του.

Να σημειωθεί ότι το προφίλ στο Facebook των δύο νεαρών δέχεται «βροχή» από υβριστικά και απειλητικά μηνύματα. Αλλά αυτό που συγκλονίζει ανάμεσα σε όλα αυτά τα ποστ, είναι η καταγγελία νεαρής κοπέλας για τη δράση των δύο.

Η Π... μία εβδομάδα πριν από τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, είχαν στείλει και σε εκείνη μήνυμα για να συναντηθούν, αλλά εκείνη αρνήθηκε.

Μάλιστα, αναφέρει πως η συγκεκριμένη συνομιλία έχει δοθεί στις Αρχές που ερευνούν την υπόθεση.

Δείτε την καταγγελία της νεαρής στο Facebook:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA