Εκλογές Δήμος Διρφύων - Μεσσαπίων: Αστυνομικός του Μαυραγάνη έδωσε τα χέρια με τον Ψαθά! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εκλογές Δήμος Διρφύων - Μεσσαπίων: Αστυνομικός του Μαυραγάνη έδωσε τα χέρια με τον Ψαθά! (ΦΩΤΟ)

Πρόκειται για τον αστυνομικό του Α.Τ. Χαλκίδας, Ανδρέα Φραντζή, ο οποίος εδώ και δύο χρόνια έχει μετατεθεί στη προσωπική φρουρά του Υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Νίκου Μαυραγάνη...

Ο Ανδρέας Φραντζής, -ο οποίος έχει διετελέσει με επιτυχία Πρόεδρος του Πολιτιστικού Εξωραϊστικού Συλλόγου Γλυφάδας και Αντιπρόσωπος των αστυνομικών στη ΠΟΑΣΥ-, θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Διρφύων - Μεσσαπίων με την παράταξη του Γιώργου Ψαθά.
 
Click for more: Μιχάλης Τσοκάνης: Γιατί τον ευχαρίστησε δημόσια ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γλυφάδας Εύβοιας; (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι δύο άνδρες έδωσαν τα χέρια και έκαναν τις ακόλουθες δηλώσεις:

Γιώργος Ψαθάς: «Ένας ακόμη συντοπίτης μας, ο Ανδρέας Φραντζής, με εμπειρία, γνώση και όραμα για την τοπική αυτοδιοίκηση και τον δήμο μας εντάσσεται στον συνδυασμό μας. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κοινή πορεία που θα ακολουθήσουμε ανεβάζοντας τον πήχη ακόμα πιο ψηλά σ’όλα τα επίπεδα για το καλό όλων των δημοτών του δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων.
 
Χωρίς χρωματισμούς, χωρίς διακρίσεις.
Η εμπιστοσύνη όλων σας μας δίνει δύναμη».

Ανδρέας Φραντζής: «Σήμερα όπως προανέφερε και ο δήμαρχος είμαστε εδώ για να ανακοινώσουμε και επίσημα την υποψηφιότητά μου ως δημοτικού συμβούλου με το συνδυασμό του δημάρχου μας Γιώργου Ψαθά.

Τα τελευταία χρόνια παρακολουθώ στενά τα πολιτικά δρώμενα του τόπου μας και είδα ποιοι ασχολούνται πραγματικά με τον τόπο μας και ποιοι αρέσκονται σε φαμφάρες. Είδα ένα δήμαρχο να ζητάει συνεχώς υποδομές και κάποιοι να τον αντιπολιτεύονται με μίσος και χωρίς καμία αντιπρόταση ουσίας μη καταλαβαίνοντας ακόμη και οι ίδιοι ότι το μόνο που έκαναν είναι ζημιά στον ίδιο τους τον τόπο.

Με τον δήμαρχο συμφωνήσαμε σε ένα πλάνο υποδομών και δράσεων για το δήμο μας τα οποία θα σας ανακοινώσει ο ίδιος μαζί με το υπόλοιπο πρόγραμμά του. Ένα από αυτά τα έργα είναι η ανάδειξη της βόρειας πλευράς του δήμου μας με την ασφαλτόστρωση από την Αγία Ειρήνη μέχρι το Σαρακήνικο και την εξασφάλιση της χρηματοδότησής της. Για την περιοχή μας είναι ένα έργο ανάπτυξης που θα κάνει το δήμο μας ένα κόμβο πολλών δραστηριοτήτων βοηθώντας στα μέγιστα την τοπική οικονομία. Αυτό είναι ένα έργο από τα οποία θα θέσω ως προσωπικό στόχο.

Θέλω να τονίσω ότι στις δύσκολες εποχές της κρίσης κρατήσαμε τον δήμο μας όρθιο όλοι μαζί και ο καθένας από το μετερίζι του και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν ξενόφερτο πολιτευτή να μας επιβάλλει κανέναν υποψήφιο στον τόπο μας. Για το ποιος θα είναι ο δήμαρχος στις επερχόμενες εκλογές αποφασίζουν μόνο οι δημότες μας και κανένας άλλος. Οι υποψήφιοι δήμαρχοι θα πρέπει να στηρίζονται στις πλάτες τους ειδάλλως δεν έχουν λόγο να είναι υποψήφιοι. Εμείς δεν υπακούμε σε καμία κομματική γραμμή και γι αυτό το ψηφοδέλτιο του Γιώργου Ψαθά είναι ανεξάρτητο και χωράει όλους όσους θέλουν να προσφέρουν στο τόπο τους. Εμείς δεν θέλουμε να αλλάξουμε κουρτίνες στο δημαρχείο αλλά να εφαρμόσουμε μία αναπτυξιακή πολιτική που θα ωφελήσει τον τόπο μας, τους δημότες και να κρατήσει τους νέους μας εδώ. Κάνω άνοιγμα στους νέους να στηρίξουν τον ενωτικό συνδυασμό του Γιώργου Ψαθά για να πάμε το δήμο μας μπροστά τώρα που βγαίνουμε από την κρίση.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον θείο μου τον Γιάννη Μπουροδήμο για την μέχρι τώρα προσφορά του σ αυτό τον τόπο αλλά και για την κοινή γραμμή και συνεργασία που είχαμε για τα μεγάλα θέματα που αφορούν το τόπο μας και του εύχομαι καλή επιτυχία στο επόμενο πολιτικό του βήμα.

Τέλος το μεγαλύτερο ευχαριστώ θέλω να το πω στον επί πολλά έτη φίλο μου και υφυπουργό υποδομών και μεταφορών Νίκο Μαυραγάνη, ο οποίος από την αρχή της γνωριμίας μας με εμπιστεύτηκε και με εμπιστεύεται σε κάθε μου βήμα και σε ότι του ζητήσαμε για τον τόπο μας πάντα η πόρτα του ήταν ανοιχτή και η συμβολή του μέγιστη.

Καλώ όλους τους φίλους, συγγενείς και συναγωνιστές αλλά και όσους πιστεύουν σε ένα καλύτερο μέλλον με καθαρό αγώνα να με στηρίξουν υπό την σκέπη του Γιώργου Ψαθά και να στε σίγουροι δεν θα σας απογοητεύσω γιατί πάντα έχω μάθει να πορεύομαι με γνώμονα την αλήθεια.

Καλό αγώνα Γιώργο».
 


Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA