Εκλογές Δήμος Χαλκιδέων: «Λύση Τώρα» η ονομασία του συνδυασμού του Βασίλη Καθαροσπόρη (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εκλογές Δήμος Χαλκιδέων: «Λύση Τώρα» η ονομασία του συνδυασμού του Βασίλη Καθαροσπόρη (ΦΩΤΟ)

Όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου που εστάλη στο EviaZoom.gr:

Η ομάδα του υποψηφίου Δημάρχου, Βασίλη Καθαροσπόρη, συναντήθηκε σε οικογενειακό και εορταστικό κλίμα εν όψει Χριστουγέννων, για να συζητήσει και να αποφασίσει δημοκρατικά το όνομα της παράταξης, με την οποία θα διεκδικήσει το Δήμο Χαλκιδέων. Το “παρών” έδωσαν άνθρωποι από όλο τον Καλλικρατικό Δήμο, που έχουν ήδη εξασφαλίσει μια θέση στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού και βρίσκονται δυναμικά στο πλευρό του Βασίλη Καθαροσπόρη, μαζί με τους/τις συντρόφους τους. Μια μαγιά ανθρώπων, από όλο το πολιτικό και κοινωνικό φάσμα, άνθρωποι όλων των ηλικιών, με όρεξη, φρέσκιες ιδέες και αυτοδιοικητική εμπειρία. 
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Βασίλης Καθαροσπόρης, μετά τον χαιρετισμό του, το εμψυχωτικό μήνυμα νίκης, που έδωσε ένα δυναμικό παλμό στην συνάντηση και τις ευχαριστίες στους περισσότερους από 180 παρευρισκόμενους κάλεσε τους ανθρώπους της “οικογένειάς” του να αποφασίσουν ανάμεσα σε τρία πιθανά ονόματα για την παράταξη. Πρόκειται για μια κίνηση με ισχυρή σημειολογία, καθώς είναι η πρώτη φορά που ένας συνδυασμός αποφασίζει με τόσο ανοιχτές και δημοκρατικές διαδικασίες το όνομα του στην ιστορία του Δήμου.

Στον χαιρετισμό του, ο υποψήφιος Δήμαρχος Βασίλης Καθαροσπόρης, έθεσε ξεκάθαρα τον αυτοδιοικητικό χαρακτήρα της κίνησης τονίζοντας ότι: “Εμείς δεν είμαστε για ατσαλάκωτα κοστούμια και χαμόγελα χωρίς ουσία. Εμείς δεν κάνουμε την κίνηση μας για να κλειστούμε στα κάστρα των γραφείων μας. Η λάμπα ξέρετε δεν αλλάζει με μία υπογραφή σε ένα έγγραφο. Την λάμπα την αλλάζει εκείνος που σκαρφαλώνει στο στύλο. Εμείς είμαστε έτοιμοι να βγάλουμε το σακάκι μας και να αλλάξουμε τη λάμπα και μόνοι μας, ακόμη και στο πιο στενό δρομάκι του Δήμου. Αυτή είναι η αυτοδιοίκηση και αυτοί είμαστε εμείς.” 
Υπογραμμίζοντας την θέση του συνδυασμού για την δουλειά που πρέπει να γίνει στον Δήμο Χαλκιδέων ανέφερε:

“Πολλοί συνηθίζουν να λένε τσιτάτα και αποφθέγματα για να επιβεβαιώσουν τα λόγια τους. Εγώ, όμως, μιλάω όπως καταλαβαίνω και νιώθω τα πράγματα. Μου είπαν να πω ένα απόφθεγμα του Ουγκώ «Δεν υπάρχει τίποτα πιο δυνατό από μια ιδέα που ο καιρός της έχει έρθει» μπορεί να σας το είπα και λάθος. Λάθη εξάλλου δεν κάνει, όποιος δεν ακούει και δεν δουλεύει. Εγώ θα σας το πω αλλιώς, όπως εγώ το καταλαβαίνω. Στην απραξία απαντάς βγάζοντας τα σκαρπίνια, βάζοντας γαλότσες και πιάνοντας δουλειά. Αυτή είναι η ιδέα μας και ήρθε η ώρα της.”

Τέλος, επεσήμανε ότι η προσπάθεια που έχει ξεκινήσει έχει στόχο να βρει την πόλη νικήτρια και να αντιμετωπίσει τα πραγματικά προβλήματά της, με ρεαλιστικές λύσεις που θα δώσουν ανάσα στην δύσκολη καθημερινότητα των πολιτών, καθώς αποτελείται από ανθρώπους που ξέρουν τις ανάγκες και τις ελλείψεις και δεν φοβούνται να “λερώσουν” τα χέρια τους για να φέρουν αποτελέσματα για την πόλη και τους ανθρώπους της. 
Μετά από συζήτηση και ανάλυση μεταξύ των 3 προτάσεων, η κίνηση Καθαροσπόρη κατέληξε στο όνομα «Λύση Τώρα», δίνοντας το δικό της στίγμα και δηλώνοντας έτοιμη για σκληρή δουλειά.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA