Εκλογές Δήμος Χαλκιδέων: Το προεκλογικό πνεύμα των Χριστουγέννων και ο Άγιος Βασίλης | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Εκλογές Δήμος Χαλκιδέων: Το προεκλογικό πνεύμα των Χριστουγέννων και ο Άγιος Βασίλης

Όλα για όλα τα παίζει ο Χρήστος Παγώνης για να παραμείνει στη θέση του...
 

Για πρώτη φορά, στα 5 χρόνια θητείας του Χρήστου Παγώνη, ο Δήμος Χαλκιδέων αποφάσισε να στολίσει αρκετά νωρίς την πόλη της Χαλκίδας, με αποτέλεσμα να μυρίσει έντονα το προεκλογικό πνεύμα των Χριστουγέννων. Θεωρεί ο δήμαρχος ότι αυτό θα καθορίσει την γνώμη και την ψήφο των δημοτών.

Ο Χρήστος Παγώνης δίνει ιδιαίτερη έμφαση στις φετινές γιορτές, όπως και στο καρναβάλι που έρχεται, λίγους μήνες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019.

Άρα μην σας κάνει εντύπωση, αν τον δείτε και ντυμένο Άγιο Βασίλη να μοιράζει δώρα στους δρόμους της Χαλκίδας.
 
Το ίδιο ισχύει και για άλλους νυν και υποψήφιους δημάρχους της Εύβοιας που τάζουν «λαγούς με πετραχήλια», ζηλεύοντας τη «δόξα» παλιών πολιτικάντηδων.

Οι τοπικοί άρχοντες και οι δημοτικοί οργανισμοί ή κοινωφελείς επιχειρήσεις επιθυμούν να παρασύρουν (ενόψει και των αυτοδιοικητικών εκλογών) κάθε πολίτη σ" ένα εορταστικό κλίμα – υπερπαραγωγή, που, – όπως φαίνεται από τον ιστότοπο της Διαύγειας –, απαιτεί γενναίο μπάτζετ. 

Τελικά με απευθείας αναθέσεις ή όχι, με οριακή πλειοψηφία ή ομόφωνα, ο ένας μετά τον άλλο οι δήμοι εγκρίνουν τον προϋπολογισμό των γιορτών. 

Το πνεύμα των Χριστουγέννων όμως δεν μονιάζει πάντα τους δημοτικούς συμβούλους, αφού σε αρκετές περιπτώσεις το κόστος και το περιεχόμενο των εκδηλώσεων φέρνουν θύελλα, όπως και στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Χαλκιδέων. (δείτε ΕΔΩ τι έγινε).

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA