Ελεύθερος ο Ριχάρδος: «Θέλω να πάω σπίτι μου και στα μαγαζιά μου» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Ελεύθερος ο Ριχάρδος: «Θέλω να πάω σπίτι μου και στα μαγαζιά μου» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ελεύθερος αφέθηκε ο Ριχάρδος και οι άλλοι 6 συγκατηγορούμενοι του ύστερα από την έκδοση βουλεύματος, με το οποίο αντικαθίσταται η προσωρινή κράτηση με περιοριστικούς όρους...

Στη φυλακή παραμένει ο Τούρκος φερόμενος ως συναρχηγός του κυκλώματος ο οποίος δεν έχει συγκεντρώσει ακόμη το ποσό της εγγύησης για την αποφυλάκισή του.

Ο Δημήτρης Ριχάρδος - Μυλωνάς κατέβαλε ως εγγύηση 200.000 ευρώ, ενώ του απαγορεύθηκε η έξοδος από τη χώρα και υποχρεούται μία φορά το μήνα να εμφανίζονται σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

«Σας παρακαλώ. Είμαι 15 ημέρες χωρίς να έχω κάνει τίποτα παράνομο. Θέλω να πάω σπίτι μου θέλω να πάω στους ανθρώπους που με αγαπάνε, στα μαγαζιά μου που έχουν ιδιαίτερη μεταχείριση χωρίς καμία εκμετάλλευση θα σας περιμένουν, για οτιδήποτε άλλο με τους δικηγόρους μου. Νομίζω καταλαβαίνετε...», δήλωσε ο γνωστός ενεχυροδανειστής, ο οποίος μπήκε στο αυτοκίνητο του Αλέξη Κούγια και αναχώρησαν για Αθήνα.

Ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος είχε αφήσει αιχμές και ερωτηματικά για το ποσό της εγγύησης που επιβλήθηκε στον πελάτη του, τονίσε νωρίτερα: «Έχει αρχίσει από το πρωί η διαδικασία για την έκδοση των απαραίτητων εγγραφών για την ολοκλήρωση της διαδικασίας της αποφυλάκισης.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα είχε αίσιο τέλος η τραγωδία. Να μην έχουμε ξανά εμπλοκές τέτοιου είδους γιατί φοβάμαι το διάστημα που ακολουθεί».
 
ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA