Φωτιά στο Μάτι: Αυτό είναι το 100ο θύμα που υπέκυψε στο νοσοκομείο! (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Φωτιά στο Μάτι: Αυτό είναι το 100ο θύμα που υπέκυψε στο νοσοκομείο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο 73χρονος Σπύρος Σπυρίδης, το 100ο θύμα της φωτιάς στο Μάτι που υπέκυψε στα τραύματά του στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» μετά από περίπου 5 μήνες νοσηλείας, είχε υποστεί σοβαρά εγκαύματα όταν κατά τη διάρκεια της φονικής πυρκαγιάς, είχε γίνει «ασπίδα» για να προστατέψει τον εγγονό του...

Ο Σπύρος Σπυρίδης, όπως είχε περιγράψει στη «Ναυτεμπορική» ο γιος του, παραθέριζε στο Μάτι μαζί με την 72χρονη σύζυγό του και τα δύο τους εγγόνια όταν ξέσπασε η φωτιά της 23ης Ιουλίου.

Εκείνη την ημέρα προσπάθησαν να φύγουν μέσω της παραλιακής αλλά αποκλείστηκαν. Όταν βρήκαν μια μικρή δίοδο προς τη θάλασσα τους πρόλαβε το θερμικό κύμα και τότε ο 73χρονος αγκάλιασε τον 10χρονο εγγονό του με αποτέλεσμα ο ίδιος να υποστεί εγκαύματα β΄ βαθμού σε ποσοστό 19% σε πόδια, χέρια και πλάτη.

Όπως είπε ο γιός του, «τη δεύτερη κιόλας μέρα νοσηλείας του έπαθε κολπική μαρμαρυγή, αλλά τον ανάταξαν. Είχε από πριν τη φωτιά μια αδυναμία στην καρδιά, έκανε και δυο ανακοπές μέσα στην Εντατική. Και όχι μόνο. Υπέστη και ανεύρυσμα-εσωτερική αιμορραγία στο νεφρό. Τον προλάβαμε στο “τσακ”, έχασε το ένα νεφρό».

Την Κυριακή (16-12-2018) συγγενείς και φίλοι του είπαν το τελευταίο αντίο, σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης, στη γενέτειρά του, στο Άμμος της Ημαθίας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA