Νοσοκομείο Χαλκίδας: Αυτόπτης μάρτυρας της ληστείας μιλάει στο EviaZoom.gr: «Είδα τους ληστές να φεύγουν από την εσωτερική σκάλα! Ήταν προσχεδιασμένο!» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Νοσοκομείο Χαλκίδας: Αυτόπτης μάρτυρας της ληστείας μιλάει στο EviaZoom.gr: «Είδα τους ληστές να φεύγουν από την εσωτερική σκάλα! Ήταν προσχεδιασμένο!» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πρόκειται για την πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Ανθηδόνας και αρμόδια υπάλληλο - υπεύθυνη στο γραφείο του πολίτη στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, Ευαγγελία Κούτρα - Αποκλειστικές εικόνες και δηλώσεις - Σοκάρει η ένοπλη ληστεία μέρα-μεσημέρι στο Νοσοκομείο Χαλκίδας (δείτε ΕΔΩ το προηγούμενο ρεπορτάζ με τις αποκλειστικές δηλώσεις του Διοικητή)... 

Το γραφείο που εργάζεται βρίσκεται δίπλα στο ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς, όπου διαπράχθηκε η ένοπλη ληστεία στη χρηματαποστολή το μεσημέρι της Παρασκευής (14-12-2018) και η ίδια περιγράφει αποκλειστικά στο EviaZoom.gr τα όσα είδε. 

Όπως σας έχει ενημερώσει από χθες το EviaZoom.gr, οι δύο άγνωστοι άνδρες άρπαξαν το ποσό των 150.000 ευρώ και στη συνέχεια διέφυγαν με μηχανή που δεν είχε πινακίδες. 
Λίγα λεπτά μετά την ληστεία στο χώρο του ΑΤΜ - Σε αυτό το σημείο «χτύπησαν» τα δύο άγνωστα άτομα...

Όπως ανέφερε η αυτόπτης μάρτυρας, Ευαγγελία Κούτρα στο EviaZoom.gr: 

«Δύο μαυροφορεμένοι με κράνη επιτέθηκαν αρχικά στον υπάλληλο που προσπαθούσε να βάλει τα χρήματα στο ΑΤΜ με όπλα. Δεν κινδύνευσε κανένας και εμείς προσπαθήσαμε να προστατεύσουμε τον κόσμο κλείνοντας τις πόρτες. Ήταν πολύ σύντομο ότι έγινε, μιλάμε για 2-3 λεπτά. 

Πήραν μία μαύρη κασετίνα και μία μαύρη τσάντα και εξαφανίστηκαν από την εσωτερική σκάλα του νοσοκομείου. Χτύπησε ο συναγερμός και ακούσαμε φωνές, "ληστεία, ληστεία" και είδαμε τα όπλα. Χτύπαγε ο συναγερμός, η αστυνομία ήρθε πολύ γρήγορα, αλλά αυτοί ήδη είχαν φύγει. Μιλάμε για κάτι προσχεδιασμένο, φαινόταν από την αρχή ότι ήταν προσχεδιασμένο. Είναι πρωτοφανές το περιστατικό, δεν έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο στο Νοσοκομείο..»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA